5 признака на човека злобар

Със сигурност не ви харесва думата злобар. Знаете за кого говоря, нали? Така си и мислех. Не 5, а 505 признака можем да изброим на човека злобар, но се страхувам, че няма да ви стигне свободното време да ги изчетете. Иначе с удоволствие бих – познавате ме.

Та както се досещате днес ще отдадем заслуженото на този, който толкова упорито се опитва да влезе във вашите обувки, та дори за ден… час… миг. Това са хората, които чакат, притихнали и стаени зад вас и ви следят като хиени, ама не много хищни. И тъй като съм сигурна, че ви е трудно да ги видите, ето някои признака, които да ви помогнат да разпонавате човека злобар.

Посредственост
Посредственост

Признак 1 – Те винаги са някъде там

Ако си мислите, че ги няма, жестоко сте се объркали. Независимо къде ходите, имайте едно на ум, че те винаги са там – някъде в небитието на мрачното си съществуване. Може да ви е трудно да ги видите, не ви виня, но за тях никак не е трудно да видят вас. Злобарът си е злобар, дори когато е в сянката на другите и не спира да действа по посредствения си план.

Тишината на човека злобар е подвеждаща.
Тишината на човека злобар е подвеждаща.

Признак 2 – Те нямат никакъв изразен талант

Те нямат талант, но мразят този, който има.
Те нямат талант, но мразят този, който има.

Е, това вече ги съсипва. Ама истински. Ако има нещо във вас, което може да предизвика ревност, завист, смут и неблагоразположение у човек „втора употреба“, то това е вашият талант. Той може и да е незначителен, ама по-хубаво ли е да нямате такъв? Със сигурност не е. те ще ви го по-КАЖАТ с поведението си. Не че трябва да ви интересува, но ако искате да дразните такъв човек – развивайте се. Развитието и личните успехи, които са истинският ви фокус всъщност, са нещото, което най-много ги възмущава и ще чакат удобен момент да ви натрапят липсата на техните такива.

Признак 3 – Не умеят да общуват

Те винаги са някъде там.
Те винаги са някъде там.

Всичко, което ги интересува сте вие. Повярвайте ми. Но когато дойде до комуникация с вас, предвид постоянно натрапване, то те губят ума и дума и вие най-вероятно нищо не може да разберете от несвързаността на прескачащата от тема в тема мисъл. Обичат клюката, а също и да съчиняват свои интерпретации по въпроси, за които никой не ги е питал. Много е характерно…

Признак 4 – Винаги се стремят към саботаж 

Способни са да провалят себе си с нагласата да повлекат и вас.
Способни са да провалят себе си с нагласата да повлекат и вас.

На каквото и да е. За тях няма значение на какво ще пречат.Не че те ще спечелят. Нищо подобно. Всичко, което ще постигнат е тежкото падение в очите на всеки по-нормален в обкръжението ви и евентуално ще загубят и последния си поддръжник. Но въпреки това тъпо и упорито ще се опитват да завладеят вниманието на всичко що мърда с дълбокия си комплекс за малоценност, саботирайки с каквото имат налично, колкото и да е малко, в торбата.

Признак 5 – Те са много тъжни и вечно ядосани

Вечната драма.
Вечната драма.

Последният признак, който ще изложа днес, но далеч не последният в широк план, е тяхното собствено неудовлетворение. Обикновено това са хора, нищо не постигнали в нито едно отношение. Провалили сам-самички дори личните си цели. Те винаги следят ако има почва за някаква интрига – това им е най-любимо. Създават дискомфорт в средата си и след това са „жертви“. Тук се подсещам да ви предупредя – никога на вярвайте на човек, който счита себе си за жертва! Това не е вярно! Освен това винаги ще ги видите да мърморят за нещо. Ядът е непрестанен, но недостоверен за околните.

Ще ме запитате защо ги наричам „втора употреба“. Втора, защото те винаги са няколко крачки зад вас и биват забелязани, само когато вие липсвате. Употреба, защото, след като са изложили себе си и всички са наясно с природата им, биват търсени само в крайна необходимост. О, и не си мислете, че ако сте в интелигентна среда няма да попаднете на такъв; както вече казах, те са навсякъде и издишат кълба от ненавист през носа си, докато вие живеете най-добрия си живот.

Лекарството

Победата е вътрешният мир.
Победата е вътрешният мир.

Запомнете! Това не е вашият филм. Ще бъдете провокирани, ще бъдете насилвани да забелязвате, ще бъдете подтиквани да изкарате най-грозното от себе си и т. н. Това е целта. И сега тайната – ПОГЛЕДИТЕ СА КЪМ ВАС! (Bow down, bitches!) Най-доброто, което можете да направите е да помните, че някой, който вижда единствено чуждите грешки или успехи, не е способен да забележи своите такива. Та какво по-тъжно от това?

П. С. Нали се сещате за парчето на Lil Duval? Ето какво се пее:

„I’m livin’ my best life
Made a couple M’s, you know

I can’t believe they wanna see me lose that bad
They talkin’ junk and they stink, these hoes mad trash“

Снимки: Интернет

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.