Секси фантазии на жените

Заобиколени сме от секс. Той е навсякъде и във всичко. Реклами, филми, на улицата — изобщо в цялото ни ежедневие. Сексът продава. Но защо повечето реклами, използващи секса като основно оръжие, са насочени към мъжете и мъжките продукти. За жените има реклами на прах за пране с хубава музика, ефирни, цветни… е, и някои много, много тъпи с Мария… На мен това ми се струва малко нелогично. Излиза, че ние обичаме да чукаме, а жените да перат!? Е да, ама не! Жените обичат да чукат не по-малко от нас, без значение, че перат малко повече.

А какво знаем за женските сексуални фантазии? Или по-точно какво си мислим, че знаем. Знаем, че при 90% от жените главно действащо лице в тяхната „страна на чудесата” е техният възлюбен. Знаем още, че жените обичат мъжът да е доминиращата страна и дори в по-грубата игра. Първото нещо, което прави впечатление, отваряйки линк, водещ към някой от стотиците материали за женските сексуални фантазии в интернет, е чифт белезници. Дали с розов пух, дали с бял пух, дали черни или най-обикновени белезници. Но защо? Наистина ли женското съзнание е толкова чисто и невинно, че чукането с белезници е едва ли не някаква кой знае каква перверзия, че се причислява към фантазиите!? Едва ли… даже не едва ли, ами направо НЕ! Това е просто една много малка част от фантазиите на жените, не основната както се опитват да ни убедят и те, че и разни учени от разни прословути университети.

Женските фантазии са не по-малко перверзни от мъжките, а всички знаем колко перверзни мъжките фантазии могат да бъдат. Не перверзни, а направо извратени! Не извратени, а подсъдими! Слава Богу, никой не може да ни съди за това, което е в главите ни. Може би си мислим, че мъжките фантазии са по-широкоспектърни, понеже мислим с две глави, но не, не са. Това, което се върти в главиците на нежната част от човечеството, е не по-малко шокиращо и може би е по-добре, че в повечето случаи си остава само в главите им. И като казвам, че в повечето случаи си остава само в главите им, нямам предвид, че не се случва наистина, а че дори не го изричат на глас.

Наистина ли искаме да разберем за какво фантазират жените? Замисляли ли сте се върху този въпрос? Бихте ли споделили с жената до вас реалните ви сексуални фантазии? Дълбоко се съмнявам. В това отношение и двата пола сме същински айсберги. Споделяме само това, което смятаме, че човекът отсреща би приел за нормално, може би малко извратено, но в същото време възбуждащо. Изобщо не се съмнявайте, че тя споделя с вас същото. И няма как да е иначе, когато рискът да бъдеш помислен за изверг е немалък.

Но това не бива да ви притеснява — ни най-мъничко! Трябва да сте наясно, че никой не може да контролира това, което го кара да изпитва сексуална възбуда. Дори и самият той да е погнусен от собственото си съзнание. Човекът все още не е еволюирал до такава степен, че да контролира подсъзнанието. Но не очаквайте да чуете от жена си как снощи е свършила шест пъти, представяйки си как я чукате вие, брат ви и баща ви! А и вие по-добре не й споделяйте за майка й и сестра й! Колкото и разкрепостена да е една жена, колкото и дълбоки да са дебрите на извратените й фантазии, те си остават чисто и просто фантазии и нищо повече.

Тъй че, когато прочетете някъде колко е полезно и заздравително за връзката споделянето на сексуалните фантазии, мислете два пъти, преди да споделите каквото и да било, освен общоприетото. Никой мъж няма да ви се разсърди, че искате да бъдете притиснати до стената, да си поиграете на полицаи, да ви съблича бавно, да ви напляска и там другите му подобни клишета. Много важно е обаче стадият на връзката ви с този човек и какво очаквате от нея. Ако очаквате сериозна връзка, НЕ споделяйте повече от гореспоменатото плюс още нещо от сорта. Рискът да си навлечете ревност е огромен! Търсите ли обаче само секс, нещата стоят по съвсем различен начин. Тогава вече може да развържете някои от зверчетата на подсъзнанието си, макар че наистина е по-добре най-свирепите да си останат вързани. А подобна връзка веднъж задълбочи ли се, няма съмнение, че с този човек сте един за друг и проблемите в секса ще са равни на нула. Но подобни случаи са рядкост. Обикновено ревността надделява и убива всичко хубаво.

Ще започнем ли някога да наричаме нещата с истинските им имена и да прочетем топ 10 на истинските сексуални фантазии на жените? Като секс с извънземни създания, коне или кучета, роднини и всички умопомрачителни неща, за които много малко жени се осмеляват да говорят. Женското сърце е дълбок океан от тайни, а женската фантазия още по-бурна река! Важно е да правим разликата между женските мечти и женските фантазии, защото нежната любов на лунна светлина е това, за което жената мечтае, а това, което я възбужда до полуда… по-добре никой мъж да не разбира.

Автор: Филип Захариев • Снимки: Интернет

 

 

 

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.