Защо е разсеян?

Мили дами, чудите ли се за какво си мислим ние мъжете по време на секс? Или е по-правилно да се изразя – тревожите ли се? Е, и да се чудите и да се тревожите — безполезно е, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на случващото се или просто се отдайте на вашите си мисли. А защо не и да поемете нещата в свои ръце. И без това обичате всичко да контролирате. Специално в това отношение, няма да ви се разсърдим ако ни казвате кога и какво искате. Ясно е, че да не мислим за нищо по време на секс, а и вие така, е не невъзможно, но със сигурност не се случва всеки път. А мислите в главите ни, те са по-разнообразни от флората и фауната в Амазонската джунгла.
Подбудителите на мъжките мисли по време на секс могат да бъдат всякакви. И няма нищо строго определено, за което винаги да мислим, освен може би как да се представим по-добре, което също е повлияно от това дали го правим за първи, втори, трети или „енти“ път с дадения партньор. С опита и опознаването на сексуалната половинка всичко се променя, включително и броя на мухите в главите ни. Най-важното е промените да са позитивни!
И понеже аз съм малко скептично настроен към всякакъв тип анкети и предпочитам да пия вода директно от извора, се наложи да подпитам малко приятели за какво мислят те, докато практикуват без съмнение този любим на всички спорт. И за да е още по-обширна информацията, се допитах не само до българските си приятели, но и до някои такива от други страни. Не само защото ми е интересно коренно различни ли са мислите по време на секс на мъжете от различни нации, ами и защото най-често срещаният отговор на нашенци бе от: „А бе, ти добре ли си, я ми се ма’ни от главата.“, до: „За боб!“ Да не вземем да пръднем и да се изложим, ако съм се намуал едно ‘убаво с бобец“. А пък вие вярвайте ако щете! И най-интересното в случая е, че това е отговор на иначе високоинтелигентен млад мъж с престижна работа. Което е поредното доказателство, че мъжете сме си мъже, без значение социалният статус. Точно за това се постарах да се допитам до приятели на различна възраст с различни професии и семейно положение.
Ето и още някои от отговорите, които получих и публикувам без изричното позволение на запитаните (хе-хе, едва ли имат нещо напротив).
Вински Уккола (22 г., Финландия, студент, обвързан отскоро): „Хм, зависи дали е дългогодишна връзка. Знаеш, когато получаваш една и съща дупка (момчето така се изрази) в продължение на три години, тогава започваш да мислиш за някой друг в леглото. Това е жестоко, но мъжът трябва да върши работата. Когато е „new bang“, си мисля, какво си мисли тя? Всички глупави неща като: дали си мисли, че имам малък пенис, дали дъхът ми мирише зле, пих прекалено много, как ли ще свърши това?“
Роберт Редзински (30 г., Полша, готвач в Норвегия, необвързан): „Човек, не съм чукал от няколко месеца, така че ми е трудно да кажа. Точно сега, най-вече мисля, как да го докарам до там.“
Витали Гулатински (27 г., Финландия, Русия, технически дизайнер в Нокиа, необвързан): „Предполагам, че е микс от това да се наслаждавам на момента (визуално, с докосване, усещане) и четене на нейните сигнали. Най-вече за неща тип „going with the flow“, та да не се налага много мислене, освен ако нещата не вървят много добре. Ако не вървят много добре, започвам да мисля, какво още трябва да правя през деня. И тогава пък се питам, какво по дяволите правя, ако не се наслаждавам и какво да направя, за да го променя.“
Фират Ердал (30 г., Турция, рецепционист във Финландия, женен с деца): „За Галатасарай! Даже и по време на секс мисля за Галатасарай.“ – Ти предста-а-авяш ли си?!
Владислав С. (27 г., България, безработен, необвързан): „За тази, с която съм. И за мен. Де да знам. Гледам да не мисля много. Отдавам се на чувството. Не обръщам много внимание на мислите ми, като цяло гледам да не правя грешни движения. Там ми отива концентрацията.“
Общо взето, трудно е да обобщиш мъжките мисли по време на секс, както и да получиш различни отговори от един мъж. Всеки ти казва това, което първо му идва наум. Но всъщност всеки път си мислим за нещо различно. На ум ни идват дори най-неочаквани неща, абсолютно несвързани с половия акт или с партньора като: „Защо Смърфовете са сини?“, „Жельо Желев е първият президент на България.“ и т.н. – глупости всякакви.
Както и неща свързани например със заобикалящата ни среда. Например стаята, в която се намираме. Ако да речем телевизорът е включен и се загледаме в нещо или портрет на майка й, от който тя внимателно следи какво се случва с дъщеря й. Ако го правим на кухненската маса или в близост до чупливи или други ценни обекти, как да пренесем цялата операция на по-сигурна локация.
„Мързи ме и не съм във форма.“ Само ако можех да си лежа и да се наслаждавам на дадената позиция щеше да е екстра! Но когато си отгоре прекалено дълго, няма как да не започнеш да си мисли, можеш ли да удържиш темпото още дълго и започваш да се надъхваш да продължиш, така както би го правил ако си в армията.
„Не свършвай, но остани твърд!“ Всички искаме да се наслаждаваме на секса възможно най-дълго, както и да доставим възможно най-голямо удоволствие на дамата, за това понякога започваме да си мислим какви ли не неща, които да забавят сюблимния момент, но тук балансът е много деликатен, защото има опасност да загубим ерекцията си. А да ти спадне по време на секс е неописуема катастрофа!
„Запаметяване!“ Следим от близо вашите реакции. Какво ви харесва и какво не. Ако забележим, че нещо ви подлудява, веднага отива в памет банката с бележка: „Да се изпълнява!“. Съответно ако нещо не ви хареса, спираме веднага и не го повтаряме никога вече.
„Голямата цел!“ Да ви докараме до оргазъм. Всички усилия, които полагаме са базирани на опитите ни да ви докараме до оргазъм. А всички знаем, колко по-сложен и трудно уловим е женският оргазъм в сравнение с мъжкия. Което разбира се добавя повече напрежение.
Та, след като се запознахте по-обстойно с някои от мислите, съпътстващи представителите на противоположния пол, остава сами да прецените за какво точно си мисли вашата секс половинка. И какво трябва да промените в леглото, на масата, пода, във ваната или където там го правите, за да не си мисли той за други жени. Или, не дай си Боже, за „Галатасарай“!

Автор: Филип Захариев • Снимки: Интернет
 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.