Yes, boss!

Yes, boss!

В предишните броеве обсъждахме сексуалните фантазии и на мъжете, и на жените. След проучванията, разговорите, разпитите, анкетите и личен опит, стигнахме до извод, че една от най-интересните фантазии е именно сексът с шефа. Дали като метафора на някой, който те контролира, или с истинския шеф, сякаш сексът с такъв индивид винаги ще предизвиква интерес и за участниците, и за околните. Какво става обаче, когато се обърнат ролите и шефът е една сексапилна, строга, вдъхваща доверие жена? Какви може да са последиците? Като мъже вие вероятно ще кажете: „Как какви? Все хубави.“. А, замисляли ли сте, че ако същата жена ви е в дома, няма да сте съвсем щастливи?

Наскоро гледах репортаж за едно семейство, в което жената беше толкова властна, изкарваща пари и казваща кое как да бъде, а мъжът толкова смирен, тих и изглеждаше направо изнасилен, че не само ми дожаля, но и ме хвърли в сериозни размисли. След проверка в интернет, разбрах, че не само мъжете са в състояние да тормозят жените си, но има и доста случаи на точно обратното. Но откъде и защо избива такава агресия в жена? Ако смятате това за възбуждащо – евала, успели сте да потиснете всичко мъжко в себе си, което не е толкова интересен факт, колкото следващото ми предположение, че освен, че вече не сте мъже, но и сте признали абсолютното господство на жените тирани. В крайна сметка нито един вид потисничество не е оправдано.

Не може да не споменем и последиците от сексуалните преживявания в този тип връзка. Обикновено винаги се стига до клюки зад гърба, сълзи, тайни срещи на неприлични места и какво ли още не. Все неща, които могат да объркат ежедневието ти, но и да го направят интересно. Все пак не можем да пренебрегнем фактът, че живеем в период, който счита всяко забранено нещо за невероятно забавно, а липсата на морал и здрава ценностна система – направо за привилегия и повод за гордост. Както и да е. Факт е, че романтичната игра между работодател и служител може да бъде и много възбуждаща, ако всичко остане тайно, скрито и покрито, без да се дават поводи за обсъждане между останалите. А останалите само това и чакат, за да ви сочат с пръст.

В капана на тази ситуация не е трудно да се попадне. Напоследък всички жени харесваме силните и влиятелни мъже, които могат да ни осигурят спокоен живот и разнообразни забавления. Когато жената е the boss обаче играта може да стана и по-напрегната, ако вие се отдръпнете от нея. Тя преди всичко е жена. Това означава, че пред нищо няма да се спре, ако иска своето. Тя е отракана, смела, нагла, егоцентрична, никой не я уважава, но всички се страхуват от нея. Ако вие сте в мрежите на една такава – опитайте се с разговор да постигнете разлъката. Ако не стане с разговор не се чуди – бягай!

Снимки: Интернет

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.