Взимай бухалка и кажи – „Те не те обичат както аз те обичам!“

Гръм и трясък! ТОЙ се появява като от внезапна буря. Летен, унищожителен и … синеок. В очите му блестят мълнии, ръцете му са като стоманени въжета, походката му е уверена и бърза, а посоката… си ти! Пръска чар и решителност на завоевател, но не пропуска (оттренирано) да покаже, че „момчето в него“ все още живее и копнее за пакости. Това е моментът когато коленете стават на дъвка, а в ума не остава нищо друго освен мощния гръм на хормони. Край, влюбена си!

Край на правилата, времената и семейния статус. Защо пък статуса, ами защото няма лудост без последици. Ако си в „мармалада“ на благоверие, а страстта не е със същата като твоята или неговата фамилия, то нещата няма как да не се омажат в някакъв момент. Ако пък не си, най-малкото ще почнеш да мечтаеш за диамант, химн и 200-300 гладни роднини. Обаче изобщо не става дума за това. Приеми го като – Казах ли ти, че така ще стане!

Та, да се върнем на умопомрачителния световъртеж от чувства, емоции и… моменти ала „светът е за двама“. Няма лимити на въображението, няма неподходящи места (поля, реки, морета, пещери, гори… хотели). А за думите, да не приказвам! Клетви, откровения и признания изречени със запотен шепот в ушите – „Никога не съм… !“ тука в точките слова милион. В зависимост от възрастта спектъра описва крива от – обичал до правил това с друг/а!

Дните стават седмици, месеци и лудницата не отслабва, напротив ескалира, а ти от мега секси, започваш да се превръщаш в „топъл бряг“, „скута на мама“ и „най-близкия ми приятел“. И тук, ако искате вярвайте, но е моментът, в който ако няма „само смъртта да ви раздели“, веднага трябва да си плюеш на токчетата и да те няма! Веднъж натиснал бутона на инстинкта ни да сме майки кърмилници, „горският бог хитрец“ ще ви превърне в машина за „пуканки“. Ще ви зарежда с твърди кукурузени бодливчета под формата на нужди, които трябва да разпуквате в бели кахъри. Направо няма да усетите кога са минали 3-4-5 и повече години.

И един ден, в която и роля да се намирате, идва… какво? Идва краят, много ясно. Не задължително на връзката, но онези гръмките неща от началото на този текст, изчезват и на тяхно място се настанява усещането, че съвсем скоро към челото ви ще полети куршум от свой.

Най-разпространения е нова посока на сините мълнии или така наречената – друга жена. Е, какво очакваш! Та нали всички в някакъв момент преди да станем на еди кой си, сме били на някого си… или най-малкото на самите себе си. Просто нещата се въртят.

Започва се със съмнение. Породено е от внезапно забелязване на каквато и да е промяна. Значи мъжете, в по-голямата им част, изобщо не обичат промените без смисъл. За това, видиш ли нова ризка, усетиш ли насищане на афтър шейф върху зачестилия шейф на фейса, нещата отиват към „ряката“ като изпуснат кон.

Вариант вече нямаш. Ами, защото не послуша да си тръгнеш навреме. „Много го обичам!“ Ми, обичаш го!? Дали? Според мен си на многолентовата писта и хич не ти се излиза от състезанието без бой. Вече виждам как започват да се активизират центровете в тревожната ти главица, които получават задача да сформират най-ефективния Волтрон от разпадащите ти се части – детектив, свръх потребен мултифункционален уред, неустоима любовница и ако може затворническа килия, в която направо доживотно да линее… неблагодарникът нееден!

Въпреки опитите няма как да има толкова способен инженерен гении нито в ума ви, нито където и да е, че да ви превърне във всичкото това, а той все по-често е ангажиран служебно, командировките от двудневни стават седмични и… това беше.

Няма да описвам нито един възможен сценарии да го разобличиш. Напълно безсмислено е, честно ти казвам. Ми той си ги знае тия работи, дето ще му ги кажеш. Нали помниш какво правеше… „само с теб“!? За това, аз горещо препоръчвам да почерпим идея от готовите решения.

Ето защо ти предлагам да послушаш и да погледаш (образователния клип отново). Така и така вече капна последната капка! Хич и не се мори, дай му да разбере, че само ти можеш да го обичаш… ТАКА!

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.