Времето на очарователните от зодия Рак! Вижте какви са „децата на лятото“

И така, настъпи астрономическото лято, а знаете ли кой го доведе? ТЕ, красивите, емоционални, умни и магнетични Рачета!

От 23-ти Юни до 22-ри Август, те ще посрещат гости, ще празнуват, ще получават подаръци и ще стартират нов цикъл от живота си.

Звездите ви дават възможност да постигнете много и във всички области! Ще трябва обаче да направите усилия – като да изградите всевъзможни отношения с близки, роднини и… изобщо цялото ви обкръжение ще трябва да усети вашата изконна добрина и разбиране.

Изобщо думата за тази година ви е ПРОМЯНА! Ще се справяте със спешни и неочаквани ситуации и… купонът ще тече с пълна сила. Няма да се размине без сълзи, но и успехите ще са много.

Съвет от „Горе“ – оставете миналото където му е мястото! Не се страхувайте да приключите старите сметки. Изцяло бъдете себе си! Това ще ви гарантира желания успех както в кариерата, така и в личния ви живот!

За да осветлим безбройните ви почитатели и бъдещи приятели, които още не знаят много за вас, предлагам няколко от характерните черти на водния знак, който признавам лично аз много обичам!

Знак: РАК
Дати: 23. 06. – 22. 07.
Планета: Луна
Стихия: Вода
Характеристика: Кардинален, Женски, Отрицателен
Цвят: лунно лилав (розов+сив)
Число: 2
Ден: Понеделник
Сезон: Лято
Камък: Перла, лунен камък
Метал: Сребро
Мото: АЗ ЧУВСТВАМ!

1. Зодия Рак – ще ви прочетат като отворена книга
Те притежават природната дарба да разбират само с един поглед кога някой е искрен с тях или се опитва да ги измами. Интуицията им действа безотказно, затова е добре да се осланят на нея във всяка една житейска ситуация.

2. Зодия Рак – са страстни любовници
При тях емоцията е голяма и действат импулсивно, което ги прави изключителни любовници. Дори Казанова би им завидял, ако случайно ги наблюдава през вратата на спалнята.

3. Зодия Рак – имат дълги периоди на страдание
Чувствителната им натура изключително трудно преживява разделите и може да мине доста време, преди да се хвърлят в обятията на някой друг, дори и само за утеха. Предпочитат да изживеят мъката си и само когато са готови да продължат напред, допускат нов човек до себе си.

4. Зодия Рак – са безкрайно щедри
Ако имате близки приятели или роднини Раци, знаете за техния навик да се появяват винаги с огромни пакети подаръци с повод и без повод. И причината не е, че се чувстват задължени да го направят. Не, те просто се зареждат от усмивката, която този малък жест предизвиква у вас.

5. Зодия Рак – са неразгадаеми и потайни
Истинска енигма за останалите на пръв поглед обикновени зодиакални знаци. Или ги приемате такива, каквито са, или не. Само не се опитвайте да ги разгадаете, това няма да завърши добре и за двама ви.

6. Зодия Рак – се привързват силно към хората, които обичат
Те обожават да се чувстват желани и необходими за близките си, а меката им и чувствена природа привлича околните като магнит. И хоп! Докато се усетите, сте се привързали един към друг като с невидими стоманени нишки.

7. Зодия Рак – са спокойни и приятни за общуване … докато не бъдат провокирани
Да общуваш с Раци е удоволствие и вълшебно преживяване, но това в никакъв случай не означава, че ще позволят да им се качите на главата. Ако ги провокирате, се пригответе да бъдете поставени на мястото си по начин, който само Раците владеят.

8. Зодия Рак – могат да изпитват светкавична смяна на настроенията
Безкрайно емоционалната им натура ги прави изключително неустойчиви в техните настроения. Събуждат се една сутрин и се чувстват слънчево и прекрасно, но до вечерта сигурно ще са сменили още няколко сезона в душите си. Така че при тях денят определено не се познава по сутринта.

9. Зодия Рак – са най-добрите приятели
Раците са добри слушатели, но преди всичко са готови да зарежат всичко и да станат в 3 през нощта, за да помогнат на приятел в нужда.

10. Зодия Рак – са сантиментални
Мил жест, стъпки в пясъка, разрошени коси, вярност. Всичко докосва сърцето на един Рак и вълна от емоции се надига в душата му, а сълзите бликват като дълго пазени извори на тъга и щастие едновременно.

11. Зодия Рак – не забравят лесно обидите
Раците изповядват максимата, че трябва да се отнасяш с хората така, както искаш да се отнасят и с теб, но ако някой наистина ги нарани … не очаквайте скоро да му бъде простено или забравено.

Напълно съм съгласна с тези констатации на колегите от woman.hotnews.bg, които са авторите им.

Известни раци:
Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Том Круз, Вин Дизел, Том Ханкс, Линдзи Лоън, Миси Елиът, Джесика Симпсън, Брайън Мей, Силвестър Сталоун, Лионел Меси, Зинедин Зидан, Мерил Стрийп, Майкъл Фелпс, Жан-Жак Русо

Забележително присъствие в екипа на VIRAGE Journal:
Тори Алберт (главен редактор), Павел Тошев (репортер и логистика)

Снимки: интернет

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.