„Визуализирай на МАX“

„Визуализирай на МАX“ среща най-големите имена в областта на триизмерната визуализация с родни специалисти.
Уникално за България събитие, организирано от Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) ще срещне родни архитекти, дизайнери и специалисти с едни от водещите световни имена в областта на триизмерното визуализиране. „Визуализирай на МАX“ ще представи пред българската публика новостите, многобройните програми, възможностите на различните инструменти и продукти за 3D визуализация. Събитието ще се проведе на 30 МАЙ от 10.00 ч. до 19.00 ч. в сградата на Съюза на архитектите в България – София, ул. „Кракра“ 11. 
Събитието ще представи бъдещето 3D визуализацията през погледа на едни от най-космополитните имена в бранша. За бъдещето на една професия, която помага на хората да видят отблизо мечтите си ще говорят:  
• Визуализатора на ЗАХА ХАДИД – Томас Вурнасуз – който ще разкаже за проектите, по които са работили заедно с нея.
• Ще те запознаем с работата на Студио EDIT. Урос Нешич и Игор Козич лично ще ти разкажат за това как са започнали наскоро, а вече визуализират за цял свят и твърдят, че няма нефотогеничен обект, а всичко е въпрос на ъгъл.
• Българската връзка са Калин Благов от Kraftek Studio и Иван Стефанов от S Project, които са и сред лекторите на предстоящата Академия по 3D визуализиране, организирана отново от АИДБ.
• Гостите ще видят и „Група Хаос“, които са майката и бащата на V-Ray – един от безспорните ни поводи за национална гордост.

Снимки: housedsgn.pw, blog.neoscape.com

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.