Виктория Бекъм с нов магазин в Хонг Конг

Знаем за различните модни подвизи на моята адашка.Това обаче е нещо съвсем ново в света на Викито – опит за пробив на азиатския пазар. Хм, доста смело решение. Не ме учудва – размерите на дрехите, които тя създава със сигурност ще паснат идеално на азиатките. И като типичен представител на зодия овен (това ще потвърди и КРЕЯ), Бекам сама взела нещата в свои ръце и дооформила финалните детайли преди отварянето на магазина в края на миналата седмица. Всичко трябва да е специално, дори и интериорът на търговската площ. За това се погрижил не кой да е, а самият архитект Фаршид Мусави. Начинанието е колаборация с азиатската търговска марка „Джойс” (Joyce), която вече продава колекциите на Виктория Бекам.
Това е втори магазин на Бекъм, след като най-напред откри такъв в лондонския богаташки квартал Мейфер. „Знам, че азиатките наистина разбират от лукс и добро качество и оценяват, когато облеклото им е произведено добре, както моите дрехи” споделя Виктория.
Разбира се, хейтъри навсякъде и винаги ще има. Успехът на новите подвизи на футболната съпруга предизвикали съмнение у някои хора. Други са оптимисти и остават верни фенове на спайската. „Мисля, че тя ще е много популярна тук”, заяви мениджърът на хедж фонд Сали Занг, след като направи обиколка на магазина. Мисис Бекъм не се спри само с отварянето на бутици в Азия. Тя участва и в благотворително събитие за събиране на средства в помощ на изследвания за търсене на лек за СПИН в Хонг Конг. Компания в добрата кауза ѝ направи актрисата Ума Търман, която пък от години подпомага такива ивенти, свързани с коварната болест.

Victoria

Снимки: Интернет
 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.