Тайните на женската съблазнителност

Ivaylo Petrov Photography

Не, че ми е много приятно да ви издавам тайни от кухнята, момчета, но понякога си заслужава да ви се каже това-онова, защото определено сте способни да се поставяте в безумни ситуации (прочетете разказите на Барахир Грей и ще разберете какво имам предвид). Всеки човек се нуждае от малки дози съблазняване, защото то си е доста добър метод, когато искаш да постигнеш нещо. Обаче границата и тук, както и при много други неща, е тънка и вие честичко се подвеждате. Разбира се, изискват се и добри умения, особено, когато под прожекторите на съблазнителката е някой наистина интелигентен джентълмен. В първия брой ви научихме как да избягвате „сладките“ флиртаджийки, които направо нагарчат на вкус. Сега ще ви издам някои малко по-тънки методи, чрез които ние, по-красивата част от населението, ви манипулираме.

Всички сте чували общоприетите клишета за съблазняване на мъж: когато жената си оправя косата, смее се кокетно, поклаща бедра, демонстрира интерес и т.н. Всичко това е доста възбуждащо за вас и напълно ви разбирам. Все пак това са и най-елементарните методи, въпреки, че „метод“ в случая не е съвсем правилно, тъй като това са някакви инстинкти, които са подсъзнателни. Методът изисква пълно осъзнаване на ситуацията, отлична преценка на мъжа, перфектно изпипан план за действие и решителност в „боя“. Ето ви един пример.

Най-добрият ти приятел се е върнал от странстване в чужбина. Искаш да го видиш, каниш го вкъщи на гости, но той върви в комплект с новото си гадже и още няколко приятели. Ти също си имаш сериозна приятелка, която държи да я наричаш „моята жена“. Събирате се вкъщи и всичко върви добре до момента, в който „новата“ започва да ти прави комплименти. Твоята не прави вид, че се притеснява. Напротив. Даже засилва комплиментите към теб. Първа разбулена тайна – тя винаги се притеснява. Това й е направило отвратително впечатление, но е запазила самообладание. Тук ти няма как да й го отречеш, а душата ти е направо размекната, че твоето момиче е толкова самоуверено и оперирано от ревност. Грешка! Това, че не ти го казва може да означава две неща: или е блъснала колата, или ще иска нещо.

Втора ситуация. Ти правиш комплимент на новото гадже на най-добрия ти приятел. Огромна грешка! Реакция от жена ти обаче няма. Втора разбулена тайна. Внезапно следващите няколко седмици вкъщи е съвършено чисто, тя има невероятни постижения на работа и изглежда зашеметяващо от сутрин, до вечер. Ти, разбира се, си впечатлен и зашеметен от нея. Мислиш си, че тя е жената мечта (мисия постигната – тя наистина е!), но не си мисли, че всичко това е без повод. Всъщност тя жлъчно помни отправения комплимент към оная и сега прави всичко по силите си, за да ти докаже какво може да изпуснеш. И не, не й минава през главата, че си искал само да подкрепиш приятеля си от куртоазия.

Трета ситуация. Прибираш се вкъщи късно вечерта. След обичайните процедури в банята, отиваш да си легнеш и… какво да видиш. Тя спи и изглежда като принцеса. Косата е перфектно извита по раменете, без нито един косъм отстрани, главата леко настрани със сладко нацупени устни, лицето спокойно, аромат на нежни цветя лъха от нея, ръцете нежно поставени върху нея, а крачето съвсем леко отвито… гола, естествено. Трета разбулена тайна – всичко е прекалено перфектно, за да е случайно. Тя не само не спи, но й се прави най-страстен секс. Ефектът е постигнат. Ти си видял само сияйността, докато спи.

Последна четвърта ситуация и ви стига толкова. Имате среща с избраната девойка. На теб обаче ти изниква ангажимент. Звъниш й с извинение, че няма да се получат нещата и наистина го мислиш. Тя най-усмихнато и ведро ти съобщава, че няма проблем и даже щяла да си свърши нейната работа. Четвърта разбулена тайна – проблем винаги има. Ти обаче няма как да го знаеш, защото тя е най-добрата актриса, а желанието й да те има, е по-голямо от собствената й гордост. Резултатът е ясен – ти си впечатлен, желанието ти към нея е усилено, защото тя те „разбира и подкрепя“ и безспорно си съблазнен.

Разказвам ви всичко това, не защото искам да ни саботирам. Няма как да стане и саботаж, защото вие пак ще се връзвате и ще ви е хубаво до момента, в който останете без заплата, без апартамент и без нерви. Когато се сблъскате с този тип актриси, не се плашете, не им показвайте, че вече знаете какво правят, а по-скоро се опитайте да разберете истинската причина за поведението им. Ако е нещо безобидно, е, какво пък толкова. Нали затова сте мъже – да ни глезите!

Фотограф: Ивайло Петров \ Ivaylo Petrov Photography • Модел: Биляна Василева

 

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.