Sexy татуировки

Sexy татуировки

Какво може да развесели и освежи една връзка повече от Sexy татуировки? Какво може да бъде по-секси от красивото бельо, свещи и вкусна вечеря, на която да разкриеш новата си придобивка? Колко още въпроси могат да възникнат при разсъждение за освежаване на интимните взаимоотношения? Суматохата и вкопчването в любовта винаги изтощава хората — млади и възрастни, деца и тийнейджъри. Винаги човек се лута между мислите си, обсъжда с приятели идеи, съобразява се с желанията на половинката си и почти винаги достига до едни и същи решения.

Не едно и две изследвания и анкети са установили, че най-големият афродизиак за поддържане на любовните взаимоотношения, е именно постоянната промяна във външния вид и приятните изненади. Много пъти е обсъждана темата за сексапила и въпросите покрай нея, кое е секси и според чии критерии е секси определено нещо.

Резултатите винаги са свидетелствали за едно и също — секси е това, което човекът изпитва като вътрешно състояние и нагласа, както и неоспоримият факт, че всеки разбира сексапила по свой личен начин. И да не забравяме — за всеки влак си има пътници.

Татуировките, боди артът и оцветяването на тялото с различни символи и елементи, е епохален начин за изразяване на личностната характеристика на човека. Разкрасяването на тялото е свързано преди всичко с дълбоко психологически аспекти, но освен това може да бъде и чисто забавление.

Много са споровете и мненията относно хигиената, външния вид и моралните ценности, които вървят ръка за ръка с татуирането и украсяването на тялото. Какво правим обаче, когато силно държим да имаме такъв вид украшение, но и също толкова силно държим да останем верни на разбиранията си? И възможно ли е наистина всичко да се свежда до тези измерения, когато можем просто да си направим временна татуировка и всички проблеми да бъдат решени?

Sexy татуировки

Естествено, че всичко може да бъде решено.

Ако искаме да изненадаме нашия човек с красиво цвете на коремчето, защо пък да не го направим. Много мъже се възбуждат от мисълта за красива, женствена татуировка върху женското тяло, а какво остава, ако го видят на живо. Искреното и чувствено действие, което ще видите от негова страна, със сигурност ще ви накара да се почувствате желана и сексапилна, както и още по-убедена в неговите чувства. Най-красивите места за татуировка на женското тяло са: кръстът, долната част на корема (от която и да е страна), над китката и глезените.

Вариантите могат да бъдат безброй — от цветни до най-обикновени, от цветя до зодии на екзотичен език и т.н. Това, което със сигурност не трябва да правите върху тялото си, са надписи с груби шрифтове, оръжия, сатанински символи, фирмени брандове и лица на любими изпълнители. Разбира се, не можем да изключим и истинските фенове на именно тези татуировки и различията в интересите на културите, но като цяло, ако не искате да заприличате на вандализиран билборд, НЕ правете тези неща върху нежните си женски ръце.

Временните татуировки са най-подходящият начин,

по който можете да направите себе си по-интересни и в същото време да не сте в разрез с принципите си. Те са по-евтини, лесно се поддържат и винаги можете да ги смените с нещо друго. Предприемането на трудната крачка за истинска татуировка трябва да се обмисля години, освен ако не сте авантюристи и обичате да бъдете сами господари на живота си. При всички положения обаче трябва да внимавате, защото татуировките се превръщат лесно в мания, което вече е един вид психическо заболяване. Всяко прекалено нещо не е полезно.

За разлика от жените, мъжете могат да си позволят по-груби татуировки. Най-подходящите части са ръцете (от раменете до дланта) и вратът. Надписите винаги трябва да са нещо значимо за вас, мъже. Избягвайте котвите, русалките и цифрите. Това не говори за особено добър стил. Също така избягвайте и копирането на любимите ви артисти. Ако толкова силно искате да си направите татуировка, еднаква с тази на някоя звезда, по-добре се съветвайте с вашия татуист и променете по красив и елегантен начин картинката. Направете я подобна, но не и същата.

Излишно е да се споменава, че ако се колебаете в избора си, по-добре погледнете пример от любимите ви изпълнители, но както вече прочетохте, не ги копирайте изцяло. Ако сте увлечени в рап културата, погледнете снимки с голяма резолюция на Everlast, Cypress Hill, 50 Cent, The Game и още много други рапъри, за които вече се сещате. Ако сте фен на метъл културата, хвърлете едно бързо око на Motley Crue, Rob Halford, Buckcherry. Ако пък обичате поп музиката, вижте местата, на които са си направили татуировка вашите любими изпълнители. Същият метод могат да приложат феновете на всички останали изкуства.

Жени, за вас също е лесно да изберете подходящото място. Вижте красивите места, на които имат татуировки например Риана и Касия Райли. Впрочем последната може да бъде изцяло копирана (като части от тялото), тъй като тя е един от най-изящните символи на женската красота. Ако искате вие и вашата половинка да сте абсолютно атрактивни и забелязвани от всички, не се колебайте да заприличате, на който и да е от изброените примери. Винаги се ръководете от вашите интереси и прибягвайте до копирането само в краен случай.

Sexy татуировкиКаквото и да изберете за себе си, все пак се придържайте към естетичното, защото границата е тънка и лесно можете да я прескочите. А веднъж прескочили границата, след това няма връщане назад. Както казва моят татуист: „Спри се до втори татус, защото стигнеш ли до трети — след това си е…“ — сещате се какво. Затова лесно решение са отново временните татуировки.  А изненадата на половинката е абсолютна и гарантирана.

Решите ли да я направите, опитайте се да я запазите в тайна през целия ден и дори не му позволявайте да се досети, че го чака такава любовна призовка. Заслужава си да видите блясъка в очите му, когато види красивото червено цветенце на десния ви глезен. Освен това, вниманието, което ще предизвикате навън, ще бъде нечувано досега за вас.

Фотограф: Ивайло Петров \ Ivaylo Petrov Photography • Модел: Мария Панева \ DJ Miss Party   

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.