СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Учителка\Ученичка

Helen FlanaНяма спор, че тези две думи са достатъчни, за да обхванат всичко, което мъжете желаят в една жена… или две. Може би сте чували истории на мъже, които още от малки мечтаят за красива, пищна и строга учителка, която размахва показалка. Като големи пък си фантазират за палави ученички по бели чорапки и опашки (ама не Бритни). В тази категория сексуална фантазия влизат и доминиращата, и послушната жена. Да, звучи като шизофренно състояние, но не е толкова трудно, колкото изглежда. Понякога просто е нужно малко въображение и правилни думи. Словото има своята сила, дори когато говори за секс, но dirty talk-а обсъждаме друг път.

Helen FlanaganУчителката е образът на жената, която може да те научи на нещо — било то литература, география, музика или в нашия случай — нещо в леглото. Или пък да те накаже… прав до стената, гол и виновен. Няма мъж, който да не е мечтал, при това много пъти, за учителката, която носи винаги тези тесни поли, очила и разпуснати къдрави коси. Абсолютно всичко в тази роля им харесва – сериозността, стабилността и донякъде топлотата, която носят. Учителката освен това изпитва и поставя задачи – друго нещо, което мотивира мъжете. Дайте на един мъж някаква цел и му кажете как се прави, за да се активизира в действията.

Cassia Riley

От друга страна, „палавата ученичка“ също ги възбужда. Обаче ученичката да е странна кръстоска между 40-годишната Джена Джеймисън в бърбери поличка, вероятно повтаряла доста години. В противен случай отиваме в извратената страна на нещата, която не е никак забавна. Това е най-цветната сексуална фантазия. Тук нямате никакво ограничение във външния вид и прическа. Впрочем колкото по-малко дрехи носите, толкова по-добре. И не е нужно да се набляга на униформи, макар че и те са част от „учебния процес“, а по-скоро на инфантилността, която една ПЪЛНОЛЕТНА ученичка или студентка носи.

Cassia RileyОттук вече можете да импровизирате по всевъзможен начин: ако той има склонност към доминиране, направете се на послушна ученичка, която изпълнява всичко, което нейният „учител“ иска от нея. Ако той е по-благоприятно настроен, тогава бъдете лоша, като дъвчете дъвка и разкопчаете първите две копчета от ризката. Ученичката е образът на невъзможното, на неетичното отношение учител–ученик, но точно това е нещото, което мъжете наистина харесват.

Cassia Riley

Те са ловци, които обичат да преследват, затова му дайте възможност да ви гони. Не подценявайте силата на погледа и малките жестове, които всъщност са ключът към мечтите му. Ако искате да бъдете негова „ученичка“, се примирете с факта, че той ще е водещият във връзката и менторът, който ще иска да ви наставлява. Ако пък просто искате да го съблазните… е, това не е толкова трудно изпълнимо.

Cassia Riley

Още по темата:

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Стриптийзьорката

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Доминиращата

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Камериерка

Снимки: Интернет • Модели: Хелен Фланаган, Касия Райли

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Trackbacks/Pingbacks

  1. СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Стриптийзьорката | Virage - […] СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: УчителкаУченичка […]
  2. СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Камериерка | Virage - […] СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: УчителкаУченичка […]

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.