СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Стриптийзьорката

StripteaseВъзможно най-сложната роля, която може да се поиска от вас. Не само че трябва да изглеждате безупречно стегнати и атлетични, но и да имате чувство на такт и добър музикален вкус. Все пак не можем да се събличаме на фолк ритми, особено ако искаме да впечатлим някой от тях – мъжете.  На това поле може да се хвърлите само ако наистина имате по-свободно мислене, повече опит по такъв тип заведения (все от някъде трябва да видите какво правят те), повече спортен хъс и безкрайно време за тренировки. Ако наистина копнеете да го впечатлите, не го правете по посредствения начин – постарайте се наистина, за да ви се възвърне удоволствието от шоуто.

Striptease 02Стриптийзьорката изисква красива фигура, неподражаем чар, умения в леглото, лапденс и какво ли още не. Все качества на страстна и вълнуваща жена. Но пък ако успеете да се впишете в тези рамки, ефектът наистина ще бъде вдъхновяващ. И поради пословичната непостоянност на мъжете и това, че те обичат разнообразието и забавлението, винаги се старайте да предлагате нещо ново от себе си. Не постоянно, но със сигурност те трябва да знаят, че вие сте склонни на промяна. Промяна, която ще донесе на него вълнуващи моменти, а на вас – верен мъж.В крайна сметка, ако искаме нещо от мъжете, то и ние трябва да сме готови на малки компромиси от своя страна. Купете си елегантно, но предизвикателно бельо. Не залагайте на евтините и натруфени сутиени. О, няма нищо по-противно от зле подбраното бельо, накичено с камъни и пайети. Не. Не от това има нужда той. Колкото и да не си признават, мъжете винаги забелязват дали една жена има стил и грация. Не се връзвайте на лайсната, че и „по пижама си секси“. Поне не и когато искате наистина бурен секс.

Striptease 03

За да предизвикате усещането за стриптийзьорката, трябва да се впуснете в този начин на мислене, поне докато и той го усети. Не се страхувайте да докосвате тялото си пред него. Наслаждавайте се на танца, на музиката и обстановката. Хванете момента и го направете вашия „клиент“. Сексапилът е чувство, което идва отвътре… той е външната проява на съвкупността от настроение, самочувствие и желание. Правете стриптийз аеробика поне два пъти седмично. В този случай от голяма помощ ще ви бъдат съветите на Кармен Електра.

Още по темата:

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Учителка\Ученичка

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Доминиращата

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Камериерка

Снимки: Интернет

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.