СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Доминиращата

Сигурна съм, че много от вас, читателки си мислят, че мъжете ви нямат сексуални фантазии или ако имат, то те са абсолютно непостижими в ежедневния живот. Е, ако е така – помислете отново. Мъжете стават истински виртуози, когато става въпрос за фантазирането на различен секс и бъдете сигурни, че въобще не се ограничават в представите си за него. Рядкост са мъжете, които могат да се похвалят със завидни знания в романтизма и правилното ухажване на жена, че дори и приемливо такова, но спрямо сексуалните фантазии всички стават талантливи.

Не че имаме нужда, но ако можехме за пет минути да поносим нечия мъжка глава на раменете си, щяхме да останем изумени от това, което те мислят. Със сигурност всяка от нас го иска… и то веднага. Обхвантостта на желанията им лавира от кротко до бурно и се премества със скоростта на светлината, ако не дай си Боже нещо друго ги разсея. От фетишистки до най-нежна любов, от груб мръсен секс до просто гушкане на дивана. Невероятно, но факт. А когато пък намерят външен израз на тяхна фантазия в лицето на някоя жена, ще направят всичко възможно, за да я спечелят или… поне да прекарат една наистина страстна нощ. И под „всичко“ имам предвид ВСИЧКО.

Не по-малко интересен факт е, че мъжете, които вече са във връзка, не биха желали да видят своята приятелка в образа от представите си. Мили дами, можете да бъдете абсолютно сигурни обаче, че ако сте привлечени от някой мъж и искате да бъдете с него, сигурен начин да го спечелите, е като разберете за какво фантазира и направите всичко възможно той да открие във вас любимата си фантазия. Ако съумеем да намерим точните думи, точните ласки, точното облекло, то успехът ни е гарантиран. Също така не забравяйте, че тази игра може да бъде нож с две остриета.

Нищо прекалено не е на хубаво. Ако не се справите достатъчно елегантно и интелигентно, той бързо ще изгуби интерес и всеки следващ път ще му се струва като зле изигран цирк. Но ако успеете да му предложите повече от костюм и грим, например умение да балансирате между крайностите (строга–послушна), ще останете приятно изненадани от ефекта. Не се впускайте мигновено в това приключение, опитайте се максимално да го държите в напрежение и очакване до съдбовния момент, в който ще ви види… вероятно с показалка.

Доминиращата дама

(или строга господарка по старо му) е класика в жанра. Това благоприятна категория, в които можете да се разпрострете докрай, а също и да импровизирате с облекла и прически. Това е категорията, в която всяка жена може да изрази себе си по привлекателен и сексапилен начин. Всяка жена крие в себе си сериозността и строгостта, които определен тип мъже намират за възбуждащо. Няма да е трудно за нито една дама да се превърне в преуспяла бизнес дама или хладна собственичка на огромно предприятие, все пак на това ни учи съвременния феминизъм.

Този образ е любим на мъжете, които са получавали прекалено много внимание от момичетата и сега им трябва някоя зряла и сериозна дама, с която да се чувстват на сигурно. Подсъзнателно те имат нужда от силна жена, зад която да се скрият, ако се появи някакъв проблем.

Този тип мъже искат да знаят, че има жена, която има смелостта да контролира и ръководи. Когато сте в тази роля, не слагайте никакви излишни шнолки и украшения по косата си. Мит е, че сериозната жена ходи само с кок, можете да бъдете и с пуснати, добре изправени коси. Бъдете елегантни. Облечете най-сексапилната риза или тясна блуза, прилепнала пола до коленете, обуйте най-високите токчета и му покажете коя е господарката на сърцето му… и леглото му, де.

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИДоминиращият мъж

е фантазия както на жените, така и на мъжете (и от двата бряга). Господин control freak харесва да се чувства винаги отгоре (буквално и преносно). Побърква ги психологичният елемент, в който вие сте наясно, че той има пълен контрол над вас, а вие нямате право на дума.

Истина е, че искат да се чувстват властни и мощни, както под завивките, така и в обществото. Смея да твърдя, че този тип мъже умеят да впечатляват.

Има много изследвания, които сочат различни показатели. Някои обясняват, че това са хора, които са били унижавани от момичетата в детските си години, а други — просто разглезени от родителите си.

Където и да се крие истината, безспорен факт е, че те го умеят – да са зашеметяващи. Какво да направите в такъв случай ли? Дали да му угодите, или да запазите достойнството си?

Само едно ще ви кажа, момичета – в тази игра достойнството не е вариант. Нито пък памучните гащи. Като всяка любовна игра обаче трябва да сте категорични кои са вашите граници и да държите да се спазват. В противен случай навлизаме в сюжета на един посредствен филм… сещате се.

Ако му доставя удоволствие да ви върже поне веднъж — позволете му. Те харесват страстния секс и в това няма нищо лошо. От вас се иска да следвате неговите стъпки, все едно танцувате. Нека си признаем. Ние жените обичаме образа на силния  мъж с големи ръце, който ни отнася в страната на удоволствията. Мъжете пък обичат да знаят, че именно те са „този“ тип. По време на секс може да го гледате с милия си поглед през рамо, който той толкова много харесва и го кара да се чувства господар на вселената.

Следва продължение…

Още по темата:

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Стриптийзьорката

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Учителка\Ученичка

СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Камериерка

Фотограф: Atakan Uzun • Прическа: Васил Петровичин • Грим: Gabka Tctc • Стилист: Искрен Лозанов • Mode: Ivelina @ Inter Model’s

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Trackbacks/Pingbacks

  1. СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Стриптийзьорката | Virage - […] СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ: Доминиращата […]

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.