Рожден ден в семейството на СОНИК СТАРТ с Рафи

Добре дошли в семейството на СОНИК СТАРТ!

На 10 юни 2016 година три от центровете на СОНИК СТАРТ имат рожден ден и екипът кани всички ни да празнуваме.

Дневен Център за Стари Хора в Драгоман вярва, че възрастните трябва да бъдат активни и заслужават по-добър живот. Ето защо той предоставя разнообразни дейности като консултации със специалисти, организиране на занимания по интереси, пълна подкрепа и помощ със справянето с административни въпроси, здравна профилактика, уют, топлина, ведра обстановка и добри грижи. Индивидуалните потребности са на първо място в центъра, а екипът им се състои само от специалисти, обучени да бъдат в максимална услуга на възрастните хора. Центърът навършва една година.

На този ден ще отпразнуваме още два рождени дни!

Празничен водосвет ще бъде отслужен за „новороденият“ Център За Настаняване От Семеен Тип „Лиско“, а кметът на Драгоман г-н Андрей Иванов и Управителят на СОНИК СТАРТ г-жа Миглена Маркова, ще дадат официалния СТАРТ.

Още един празник – Центърът за обществена подкрепа Драгоман, навършва две години. Центърът има редица детски събития зад гърба си. Някои от тях са: „Празник на цветовете и лицата – щуро забавление и детско вдъхновение“, доброволчески лагер „Приказка за доброто, приключение без край“ и т. н.

Както разбираме от по-горните редове, Драгоман е едно специално място за всички, докоснали се до прекрасните му земи и възможности. СОНИК СТАРТ показват, че не е невъзможно да се сбъднат човешките мечти и желания, независимо в коя точка на България се намирате. 
Така че ако сте от Драгоман, от близо или далече, СОНИК СТАРТ и екипът на Virage Journal ви очакваме да попеем заедно с "АртПоп" Дупница с ръководител Таня Камбурова, да потанцуваме с танцова формация Skywalkers, а черешката на празничната торта ще са изпълненията на Рафи

Нека да поздравим рождениците, да се насладим на празничната обстановка и… да духнем свещичките от тортата заедно.

Рожден ден в семейството на СОНИК СТАРТ с Рафи


 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.