HOT or NOT с Тори: Бельо от Риана за Свети Валентин

SAVAGE X FANTY
SAVAGE X FANTY

SAVAGE x FENTY V-day така се казва колекцията бельо, което носи името на Oh-na-na, what’s my name – Риана, специално произведено за всички размери дами за празника на любовта Свети Валентин. Ех, видяло се е, че и тази година ще има много родени под знака на скорпион (ако ме разбирате). Просто няма как да остана безучастна и този път и да не ви покажа няколко, много малко, от колекцията бельо предложения. Кои хубави, кои не чак толкова, даже направо пошли, но… все пак това е Риана. Тук може да се очаква всичко и съм сигурна, че на много от вас ще ви допадне. Та да започваме.

Savage X Fenty
Savage X Fenty

Едно от предимствата на колекцията е, че е съобразена с всички типове и размери женски тела. Няма шанс да се чувстваш дебела, след като разгледаш снимките, които съм подбрала за вас. Друг е въпросът доколко ще се чувствате добре в такъв тип бельо, ако не сте съвсем сигурни във визията си. Разбира се, става въпрос за ниво на самочувствие, а аз винаги съм подкрепяла високото такова.

Savage X Fenty
Savage X Fenty

И цените са достъпни!

Ми, да. Не е кой знае колко скъпо за еротично бельо, предназначено да съблазнява мъжките фантазии. Все пак го искате в леглото, нали? Ами, инвестирайте в себе си. Да, може би бие стократно красноселските павильони с гащи по 8 лв, но, АЛОУ, това е колекцията бельо на Риана. Заслужава малко повече кредити, дори да не е кой знае какво. В общи линии цените варират между 60-140 лв за комплект.

Savage X Fenty
Savage X Fenty

След преглеждането на моделите, честно казано, не зная дали аз самата бих избрала нещо за себе си. Може би ако ги видя и пипна наживо, но дори тогава считам, че тази колекция е прекалено кичозна за моя вкус. Оценявам това, че очевидно е съобразено донякъде с цвета на годината коралово, има избор на аксесоари като камшици и други пухкави накити, както и предимството, че може да се поръчва много лесно през официалния сайт, но не мога да се отърся от леко остарялата представа за секси. Така че тук аз съм NOT. Sorry, Riri!

photo credit: savagex.com

 

Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty
Savage X Fenty

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.