Разочарована в леглото… пак

Tory AlbertПозната ли ви е ситуацията, когато скролвате безгрижно страниците на VIRAGE и в този момент ви стряска звъненето на телефона, а отсреща е мъжът, който ви побърква само при мисълта за него? В тези минути ви спира дъхът, препотявате се няколко пъти (не само на едно място) и задължително изчаквате да звънне три пъти, преди да сте вдигнали. Когато вдигнете, той ви прави така чаканото и неприлично предложение, закачате се вежливо и си уговаряте среща вкъщи, където можете да останете насаме. Всяка жена е преживявала тези моменти, независимо дали са били с мъжа на живота и’ или просто мъжът, който я кара да си мисли за секс съвсем съзнателно. Това са моментите, в които няма нужда от нищо друго, освен от едно легло, няколко свещи и приятна бавна музика. Всичко изглежда невероятно на пръв поглед, освен тъжния факт, че… трябва да бъде толкова кратко, че ти се отщява каквото и да било. Точно тук е мястото, където се преплитат милиони чувства и въпроси. Жената остава объркана, щастлива, но и възмутена. Не може да не се запита — страстта му ли е малка или… самочувствието? Кое е направило мъжете толкова отдалечени и кое ги кара да мислят, че ние трябва да търпим техните претенции? Обикновено отговорът се крие в психиката на всеки мъж. Всички мъже са различни, но и много еднакви. Ако попаднете на един от „тези“ мъже знайте, че истинският мъж би направил всичко възможно да бъде с вас, ако държи на вас. Той ще ви преследва, защото това е неговата природа – природа на ловец. Ако пък попаднете на мъж, който не бърза за среща с вас, значи той няма достатъчно страст към вас. Проблемът идва, когато реално попаднем на такъв човек, защото самочувствието пада до нулево ниво и винаги започваме да обвиняваме себе си. Но дори да няма такава страст не трябва да се отчайваме. Не трябва да оставяме това да ни съсипва и проваля плановете ни, а по-скоро да измислим различен и приятен начин, с който да повдигнем страстта на нашия избраник. Идеите винаги са много, но тънкостта, която ще превърне любовната игра в шедьовър, е именно да разберем какво точно харесва той, да го научим много добре и да го приложим. Истината е, че живеем в не много романтичен период и всички мъже като че ли се страхуват да отдават себе си във връзката си. А ако дори няма такава връзка е още по-трудно да бъде завладян някой от тях. Тук отново не можем да не се запитаме – ние жените ли направихме такива мъже или стандартите за страст и секс се променят?

Ако жените са виновни за липсата на страст в мъжете, значи нещо много страшно е застанало на прага на любовния ни живот. Но ние знаем, че не можем да се предаваме така лесно, затова първо трябва да променим начина си на мислене. Вече не са модерни изкуствените коси, мигли и тен. Мъжете вече търсят интелигентни, забавни, грижовни и красиви жени. За да привлечем вниманието на любимия мъж първо трябва да му покажем, че не сме леки момичета и може да се разчита на нас. Да бъдем винаги отзивчиви, но не като на повикване. Да се обличаме секси и стилно, но не прекалено предизвикателно. Много е важно да се разбере, че мъжете вече не харесват натруфени кукли, а истинските жени — различните жени от онези, сещате се кои. Мъжете вече харесват естествените коси, през които да прокарват спокойно пръсти. Можем само да си представяме какво им е, когато напипат „неща“, които не трябва да са там.

Недостигът на страст идва от много страни. Той ни залива. Повечето хора съсредоточават силите си в професионалните си ангажименти и като че ли позабравят за любовта. Жалко е, че са способни на отлагане и неуважение, но трябва да признаем, че ние съвсем не сме невинни. Също трябва да знаем, че интелигентните мъже се отнасят с нас, както и ние към тях. Така че не пропускайте възможността вие да сте се държали надменно с него в миналото, когато той е давал мило и драго за вас, а сега, когато вие го искате, той вече опарен също да се двоуми. Мъжете също имат чувства, плачат и се тревожат точно колкото и ние, само че те имат по-силна защитна система. Нещо, за което винаги ще им завиждам. Никога няма да си признаят, че ги боли от нашите грешки, за да не изглеждат слаби, а не знаят, че няма нищо по-възбуждащо от мъж, който иска внимание и гледа да си го получи по всякакъв начин, дори този начин да е лека ревност. Ревността понякога разпалва страстта, така че също не го изключвайте, НО никога не прекалявайте, защото може да се обърне срещу вас.

Страстта е изкуство. Тя е нещо, което бързо гасне. За да не се гаси толкова бързо, хората трябва постоянно да се опознават, изследват един друг и да се изслушват. Любовта понякога може да е много силна, но страстта да липсва. Не допускайте това да се случва, защото животът е твърде кратък и тепърва предстоят милиони решения, които трябва да се вземат. Също е важно да не се вкопчваме към някого, защото е сигурно, че ако се вкопчим ще изтощим и него, и самите нас. Затова ако той е загубил страстта си и очевидно няма как да я върнете… просто го пуснете и потърсете този, който няма да ви остави и няма да ви кара да се чувствате безсилна и вкопчена. Не мислете, че сте виновни. Вината няма да доведе до повече страст в леглото. Оставете г-н Неправилен да си тръгне и затоплете леглото за г-н Страстен.

Tory Al.

Фотограф: Ивайло Петров \ Ivaylo Petrov Photography • Модел: Тори Ал.

 

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.