НАГРАДИ „АЛТЕР“

Театър-лаборатория „Алма Алтер“ Ви кани на официалната церемония по раздаването на ежегодните награди АЛТЕР 2017 г. В 13 категории са номинирани 25 спектакъла на театралната лаборатория, сред номинираните са и институции за специален принос за културно сътрудничество, някои от най-популярните български фотографи, както и свободни артисти експериментиращи в полето на съвременния театъра.

Наградите АЛТЕР са уникална реплика на наградите ОСКАР, но АЛТЕРИТЕ ги раздава публиката. През целия февруари публиката ще има възможността да даде своя вот в категориите:
„Алтер за Мегапродукция“, „Алтер за женска роля“, „Алтер за мъжка роля“, „Алтер за поддържаща роля“, „Алтер за театрален синтез в интенциите на Гео Милев“, „Алтер за дипломен спектакъл“, „Алтер за песен от представление“, „Алтер за най-добро културно сътрудничество“, „Алтер за снимка от спектакъл“, „Алтер за най-добър дует“, „Алтер за най-добър актьор в категория Мюзикъл театър“ и „Алтер за най-дървено присъствие на сцената“.

След номинираните са вокалистът на група „Атлас“ – Георги Арсов, големият пловдивски актьор – Стефан Попов, Илиана Сербезова, Фасика Мелаку, Институт „Отворено общество и Фондация „Микрофонд, Посолството на Испания, Посолството на Италия, нашумелите в последните месеци „Септември“ по Гео Милев и „Ловец на свечерявания“.

Официалната церемония по връчването на наградите „Алтери 2017“ ще се проведе в нощта на Оскарите (26 февруари, неделя) от 19:30 в „Алма Алтер“. Бъдете част от тази звездна вечер!

Спечелете си покана! Вижте как! 

Вход: С покани
Облекло: официално

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.