MULTI SPORT EVENT официално откриване

[et_pb_section admin_label=“section“][et_pb_row admin_label=“row“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

MULTI SPORT EVENT

От днес (20 юни 2016) до 26 юни хотелски комплекс „Drujba Bay Garden“ с. Кранево става приветлив домакин на едно уникално по рода си спортно състезание – MULTI SPORT EVENT. Състезание, в което спорт, здраве, приятелство и толерантност са същинските двигатели на събитието, а участниците ще се превърнат не само в съревнователи, но и в приятели. Очаквано с нетърпение, като символичен старт на астрономическото лято, MULTI SPORT EVENT даде своето начало с прекрасен празник, приповдигнато настроение и нескрита емоция от всички присъстващи.

Мотото на националната кампания за толерантност на организаторите на този спортен празник СОНИК СТАРТ, неслучайно е – „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел“. По време на състезателните дни в трите дисциплини на MULTI SPORT EVENT – бадминтон, футбол на малки вратички и плажен волейбол, състезателите ще дадат пример именно за това – солидарност и толерантно отношение към възрастово, социално и етническо различие.

Управителят на СОНИК СТАРТ Миглена Маркова – Господинова приветства всички присъстващи с добре дошли и даде официалния старт на събитието.
На откриването на MULTI-SPORT EVENT 2016 присъстваха много гости – спортисти, гости на комплекса, както и официални лица. Събитието уважиха представители на ОЗД Балчик.
В тържеството взеха участие ансамбълът от гр. Драгоман „РИТМИКА ДЕНС ЦЕНТЪР“, едва дванадесет годишният гайдар от гр. Балчик – Ивайло Енев и брейк групата „МОНС ТРАЙБ“. Церемонията завърши с впечатляваща заря.

В рамките на откриването беше изтеглен жребият за детския футболен турнир, както и за този на ветераните. Водещият Добри Атанасов покани две деца от публиката да изтеглят полуфиналните двойки при подрастващите. Ето какво отреди той:

21.06.2016г. 

11.00ч. ФК „Драгоман 1“ – ФК“Балчик“
16.00ч. ФК „Драгоман 2“ – ФК“ Дълго поле“
Загубилите ще се срещнат в спора за третото място в сряда от 8.30ч., а победителите излизат един срещу друг във финала в 11.00ч.

Главният съдия на турнира Мартин Зафиров изтегли жребия при ветераните:

25.06.2016г.

„СОНИК СТАРТ“ – „Черноморец“ Балчик
„Левски“ Карлово – ФК „Кайнарджа“

Малкият и големият финал ще се проведат в неделя.
Всички официални лица получиха рекламни материали и подаръци от СОНИК СТАРТ.

VIRAGE Journal ще е официален медиен партньор на спортното събитие и ще публикува ежедневно резултатите от състезанието в рубрика „Спорт“.

ОЧАКВАМЕ И ВАС! НЕКА СПОДЕЛИМ ЕМОЦИЯТА И ДА ПОКАЖЕМ ТОЛЕРАНТНО И СОЛИДАРНО ОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Ред“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_gallery admin_label=“Галерия“ fullwidth=“off“ show_title_and_caption=“off“ show_pagination=“on“ background_layout=“light“ auto=“on“ hover_overlay_color=“rgba(255,255,255,0.9)“ caption_all_caps=“off“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ gallery_ids=“2755,2754,2746,2756,2753,2752,2750,2748,2751,2749,2747″] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Ред“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Ние се грижим за добрия старт!

SONIK START LOGOS

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.