„Любовта към музиката ми дава сили.“ Цвети Радойчева

Cveti RadoichevaЦвети Радойчева е една от онези млади и талантливи дами, които знаят точно какво искат от живота и какви усилия да вложат, за да го постигнат. Родената на 30 юни в София красавица започва обещаващата си кариера през 2008 година, когато редица важни събития променят професионалния ѝ живот. През 2012 година издава парчето „Вземи ми всичко„, чиито дебют е на конкурса „Бургас и морето“ и попада във финалните 11 песни. Следват още няколко успешни проекта, с които Цвети определено може да се гордее, като един от тях е участието ѝ в благотворителна кауза.

В момента Цвети Райдойчева очаква нетърпеливо първото си дете, а какво още покрай нея – четете в следващите редове.

Здравей, Цвети! Разкажи на нашите читатели повече за теб, за началото на музикалната ти кариера и любовта ти към музиката.

Здравей, Тори! Открих, че обичам музиката още на 3-годишна възраст. Музикалният си талант съм наследила от своята майка, която пее много хубаво. Никога, дори и за миг, в годините не съм се колебаела дали да се занимавам с нещо по-различно от музика. Щастлива съм, че съм намерила своя път и своето призвание в живота си. Това е най-важното, за да бъде един човек щастлив и удовлетворен – просто да намери себе си. А професионалната ми музикална кариера започна през 2008 година, когато след участието ми в един музикален формат, бях продуцирана и публиката разбра за мен с първото ми авторско парче и видео „Не се обръщай„.

13553309_1270939576250301_747675004_n
Каква жена е Цвети Радойчева? Какво влага тя в своето творчество?

Аз съм много емоционална личност и като един истински артист влагам много емоции в музиката и професията си. Преживявам емоционално всяка песен, всеки текст, който изпявам. Всичките емоции на моята душа могат да бъдат открити в музиката ми, затова и песните ми са толкова въздействащи. Много почитатели споделят с мен как съпреживяват вибрациите на песните ми, а по-голямо щастие за един изпълнител от това няма.

Кои стилове музика те описват най-добре?

Поп, джаз, rnb, solo – това е моята музика. Тя отразява най-добре моята същност и идентичност.

Къде намираш своите вдъхновение и муза?

Намирам вдъхновение на спокойни места, без градски шум и моменти, в които съм сама със себе си. Имам една прекрасна вила, райско кътче — вилна зона на Плевен, където се чувствам себе си най-добре и намирам спокойствие и вдъхновение. За един артист е задължително да има възможността да избяга от рутината на ежедневието именно на такива уединени места.

Cveti Radoicheva
Какво те прави силна?

Сили и воля винаги на първо място ми е давало вътрешното ми аз, увереността ми в таланта ми и силната ми любов към музиката. Щастлива съм, че имам страхотна половинка до себе си в личен план, който ме подкрепя и не спира нито за миг да вярва в мен и не на последно място – родители, който следват всяка моя стъпка и проявяват подкрепа и любов във всичко свързано с мен!

Какво те натъжава в момента?

Българският артистичен свят е доста объркан в момента. Млади, независими и доста по-качествени певци и артисти трудно си проправят път, тъй като не са с протекциите на нито една от няколкото водещи музикални компании. Но се надявам това с времето да се промени и съм сигурна, че ще се случи, защото животът и времето ще направят своя естествен подбор.

Какво можеш да назовеш като най-голямо твое разочарование?

Най-голямото ми разочарование в този свят е лъжата и лицемерието на хора, в които си вярвал, но съм щастлива, че и това преживях и сега още по-силно ценя и обичам хората, които не са ме предали. Отсяваш, преживяваш и продължаваш, защото животът е един и в него нямат място предателите.

CvetiНещо повече за твоето ежедневие? Имаш ли забавни моменти, които би искала да споделиш с нас?

Моето ежедневие е свързано с доста работа, срещи и музика. Едва в последно време намирам време за почивка, тъй като август месец очаквам да се появи на бял свят моето първо дете – една малка принцеса. Забавното от ежедневието ми напоследък е, че в шестия месец от бременността си успях да снимам последния си видеоклип „This is Love„. Снимките преминаха много спокойно и безпроблемно.

А какво ще пожелаеш на нашите читатели?

На всички читатели пожелавам слънчево и емоционално лято! Бъдете здрави, щастливи и ценете истинските хора до вас.

Фотограф: Ивелина Миланова

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.