Love.net II част

 

Глобалната ера, в която живеем, и опасностите, които се крият в сайтовете и социалните мрежи, пораждат и доста глобални въпроси. Убедена съм, че всяка една от вас е имала поне една виртуална връзка, та била тя и чисто платонична. Изкушението да разкриеш себе си на някой напълно непознат, без той да има достъп до реалния ти живот, е доста голямо. Барабани моля, идва голямото „НО“ все пак, мили мои, внимавайте пред кого и какво казвате, за да няма после ред сълзи, ред сополи, защото приятелят на шефа се е оказал голям боклук.

На колко от вас им се е случвало, ей така, просто защото могат, да се позабавляват някоя вечер с приятелки, като се включат в чатове на живо или се шегуват невинно, а понякога и не толкова, с някой непознат, търсещ секс, съчувствие, начин да избяга от самотата или Бог знае какво. Да, естествено, че на всички!

Друг е въпросът, че някой жени просто не могат да устоят на мисълта да си легнат с мистериозния непознат, който няма да иска нищо в замяна. Да, несъмнено звучи добре да имаш възможността да разтовариш малко напрежението, без да задаваш и да ти бъдат задавани излишни въпроси, но ако не внимавате, този вид връзки може да се окажат по-скоро заплаха за физическото и психическото ви здраве, отколкото начин да избягате от напрегнатото и еднообразно ежедневие.

Психиката на жената, търсеща секс във виртуалното пространство, е, да си го кажем направо – прецакана. Точно затова тези от вас, които решат да пробват подобен тип връзки, не трябва да забравят, че не знаят почти нищо за човека срещу тях. Предпазните мерки са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ (не че и те ни гарантират 100% безопасност, но по-добре с тях), а колкото до това дали ще уцелите правилния човек, който да ви достави удоволствие… е, тук всичко опира до късмет.

Запознанствата в нета крият, както много позитиви, така и безброй негативи, а на вас, скъпите ни читателки, пожелавам късмета, който извади една приятелка, която се запозна с любовта на живота си, точно по този начин. И УМНАТА! До нови срещи.

Още по темата: Е-любов

Снимки: Интернет

Author: Вероника Маринова

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.