Кой ще бъде номер 1 и кой „скрита“ 9-ка на президентските избори?

Кой ще бъде номер 1, след като стана ясно, че две от кандидатстващите двойки отпадат от играта. Номерата са ясни, а зад посланията на числата по реда в листата  вече има нумерологични прогнози. От ГЕРБ пресмятат 1+7=8 и твърдят, че това е числото на майката. Фаталният №13 е за БСП, а „номера на китайката“ ще стане известен едва след 6-ти ноември.

кандидатите за президент на Българиякандидатите за президент на БългарияСветослав Витков и Владимир Кузов няма да са кандидати за президент.

Централната избирателна комисия (ЦИК) реши на заседанието си в сряда да откаже регистрация на двамата тъй като проверката на подписките им от ГРАО е показала, че не са събрали необходимите 2500 подписа, каза за „Дневник“ говорителят на ЦИК Цветозар Томов.

Лидерът на партия „Глас народен“ – Светльо Витков и настоящ общински съветник, и бившият депутат от „Атака“ – Владимир Кузов се кандидатираха от името на инициативни комитети. Техните документи са подадени в последния възможен момент и няма време за предоставяне на допълнителни подписи.

Часове по рано днес (5.10.2016 г.) в ЦИК бяха изтеглени номерата на вписване на кандидат-президентските двойки в бюлетината за изборите на 6 ноември. Жребият отреди на Витков да е номер 1 в бюлетината, а Кузов – номер 9.

С отпадането на двамата кандидат-президентите ще бъдат 21.

Източник: dnevnik.bg • Снимки: Интернит

Условия за отразяване на предизборната кампания във VIRAGE Journal 

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.