Какво никога да не казваме в леглото

Напоследък все повече жени ми споделят, че техните мъже не проявяват интерес към интимните взаимоотношения. Колкото и да искам да се отнеса сериозно към този проблем, все ме избива на смях. Не че мъжете си нямат ниша, където да се шмугнат и да се самоопределят за царе. Затова не ги съжалявам. Не съжалявам и нас – жените. Ние сме способни такива да си ги забъркаме, че сами да седим и да се чудим как така стана, че той пак не ме поглежда по „онзи“ начин. И тъй като, незнайно защо, имаше страхотен интерес точно към тази тема, с удоволствие бих разгледала с вас няколко причини, които могат да доведат до отчуждаване в леглото.

За съжаление, това отчуждаване в леглото води до логично отчуждаване и в другите ежедневни и любовни взаимоотношения в една връзка. И колкото и да си мислим, че „има и други като нас“, „той ще започне да ме желае отново“ и т.н., всъщност никога положението не се променя.

Порно деградация

Жестоката и болезнена истина е, че веднъж изгубили химията помежду ви, невъзможно е (добре, де, в повечето случаи, но не всички) да се върне отново. Но и да се върне, не се заблуждавайте, че ще бъде същото, поради един много простичък факт – никога не може да се повтори едно и също чувство, събитие, желание. Въпросите са как се е стигнало до тук и как аз не съм забелязала.

На първия въпрос има много отговори. Отделно трябва да приемем, че за всяка връзка важат съвсем различни правила и все пак има някои критерии за „еднаквост“, чрез които можем да си помагаме. Както ще разберете в материала „Е-любов“, ровенето в личното му пространство е най-прекият път, по който можете да загубите вашата половинка. Никой не обича да му бъдат разкривани личните тайни.

8 мъжки лъжи или „Боли ме простата“

Забравете за споделяне на неприятности от ежедневието точно, когато той се е настроил романтично. Поредният тъжен факт – те вече не искат да бъдат занимавани с нашите проблеми. Това, че днес за кой ли път са ви заплашили с уволнение, скарали сте се с майките си или е дошъл цикълът на най-добрите ви приятелки тях никак не ги интересува. Напротив. Напряга ги, вежливо ви изслушват, но подсъзнателно се отегчават и губят желание за секс.

Недоверието е един от най-силните методи за прекъсване на сексуалните взаимоотношения.

Покажи му, че му нямаш доверие и това ще е краят. Постоянното подлагане под съмнение, следене на всеки поглед и проверяване през пет минути къде е, със сигурност ще го отблъсне, защото ще види една несигурна в себе си параноичка, а не изкусителката от мечтите му.

Тайните на женската съблазнителност

Непрестанните забележки могат да унищожат либидото и на най-потентния мъж на света. Ако постоянно го тормозите да си сгъва чорапите, а не да ги „стопчва“ на купчинка точно до коша за мръсни дрехи, ако презирате всеки негов жест, ако не демонстрирате (не натрапчиво, че и това ги дразни, представете си) любовта и загрижеността си към техните проблеми, значи вие сте „лошата“, която само изисква от тях и съответно няма да искат да правят секс с вас. Все пак не искат втора майка, а жена (и куче).

Ангели и Демони I част: Ангели

Вторият въпрос, който зададохме по-рано, е много по-хлъзгава от първия. Защо не съм забелязала кога и как той спря да ме желае? Не забелязваме ние тези неща. Вкопчени сме в собствените си проблеми и „трески“ за дялане, които ежедневно ни натякват, че имаме. И все пак аз не бих казала, че това са най-важните въпроси. Много по-интересно е да се запитаме защо такъв огромен процент жени се съгласяват да понасят всеки каприз, в желанието си да не останат сами, нали уж бяхме еманципирани, нали уж имахме равни права с мъжете. А за женското либидо кой ще помисли?

Ангели и Демони II част: Демони

Снимки: Интернет

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.