Бива ли го в любовта огнения Петел!?

[et_pb_section admin_label=“section“][et_pb_row admin_label=“row“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

От 28-ми Януари 2017 година, настъпва годината на Червения (огнен) Петел и ще продължи цееели 13 месеца. Китайска му работа.

Родените в този китайски знак са… меко казано перфекционисти в любовта. Все се стремят към най-най-. Романтици, дълбоко убедени, че съществува истинската любов и тя заслужава да посветят целия си живот за да я открият и покорят. Имат и с какво. „Петлетата“ са надарени със привлекателност и естествен сексапил, щедри и всеотдайни в любовта.
Не случайно с тези си качества, те създават здрави бракове. Общуването с тях е лесно, стига и на вас да ви се споделя и разнищва всяка пречка за отличната комуникация по между ви.

Годините на Петела са:
1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029… и така през период от 12 години.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Ред“][et_pb_column type=“1_3″][et_pb_image admin_label=“Изображение“ src=“https://www.virage-journal.com/wp-content/uploads/2016/03/Everlast-03.jpg“ alt=“Everlast (Ерик Шроди) 18 август 1969 г“ show_in_lightbox=“on“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“off“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=“2_3″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Мъжът Петел

Буквално мъж-мечта! Романтик, премерен и зрял, а в същото време темпераментен до „код червено“! Баланс и хармония – това са сразяващите оръжия на „ранобудника“. Огромен романтичен арсенал, усещането за спокойствие и равнопоставеност в двойката, напълно ще ви накарат да се влюбите… и естествено да прекарате живота си до старини с него – Петела!

Кавалери за пример, предани съпрузи, домошари и в същото време мечтатели! Да не говорим, че за всичко в къщи може да се разчита на тях. Изобщо не мрънкат от ангажимент към къщна работа, досадното пазаруване от супера и всичко, което може да осигури на петльовото семейство идеален уют.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Ред“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Скромността ги краси допълнително, като това качество малко не кореспондира с първообраза им в природата. Знаете какво надуване и кукуригане става по дворовете, при това още по тъмно. Но пък и хората със знак Петел и птиците от този вид се стремят към това, партньорките им да са максимално защитени и сигурни!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Ред“][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Жената Петел

В любовта тези момичета са съчетали едни от най-предпочитаните от противоположния пол качества. Свободолюбиви, смели, сексапилни, грациозни, а в същото време – внимателни, загрижени и нежни. При тях не е чудно, че винаги са заобиколени от внимание.

Приятелският кръг на жената Петел е голям. И не се обърквайте с естеството – жените с този знак не са естествените половинки на петлите в природата – кокошки. Те са откровени и прями във връзките си. От друга страна,пък понякога са по-свити и изпитват затруднение да споделят бушуващите в тях изпепеляващи чувства.

Както при мъжете Петли, така и при жените от знака, битовия и душевния уют са от огромно значение. Хубавото е, че те са склонни с охота да го осигуряват на половинките си.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_image admin_label=“Изображение“ src=“https://www.virage-journal.com/wp-content/uploads/2017/01/Jessica_Alba.jpg“ alt=“Джесика Мари Алба, 28 април 1981 г.“ show_in_lightbox=“on“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“off“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Ред“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Освен спокойствието, лекотата и безусловността в любовта, жената Петел цени високо и материалната сигурност. За това най-често се целят в заможни партньори със стабилен бизнес и… поне къща, вила и два пълни гаража!

Това най-вероятно ще са представители от други китайски знаци, защото мъжете петли не са привърженици на многото работа. Е, не казвам, че хич ги няма, но предпочитат повече да измислят изобретателен начин за справяне със ситуацията. Опитвам се меко да кажа, че мъжете Петел нямат много сериозно отношение към парите, а и си падат по хазарт.

Все пак нека не затъмняваме с реализъм розовата мъгла на любовния хоризонт през 2017-та. За всички, тази година ще е безкрайно подходяща за намиране на половинка. Но не за ден два, а… нека кажем за дълго. Обратното също ще важи. Годината е идеална на разкарате всички затлачени връзки, посредствени и измъчени псевдолюбови, и тем подобни. Така, че… смело с двата крака – във или извън любовта!

От където и да го погледнеш годината на Слънцето (число на годината – 1 ) ще даде начало, независимо от всичко. Пък и за да дойде истинската любов, терена трябва да е свободен, нали така!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.