Иван Ласкин: Кажете ми, уважаеми читатели, какво означава “мис плеймейт”?

Иван Ласкин за BIG5.BG: Разкажете ми, за тази длъжност, плеймейт, вгнетена в мозъците на идиоти, които смятат, че за личностно качество и красота, задължително трябва да приличаш на разстрелян с огнемет жираф?

Ние всички знаем, че мозъка на плеймейтката тежи колкото семе от рапица. Отделно е, че всички наши плеймейтки, доказано са изключително красиви. Една прилича на кон с гастрит, другата пак на кон ама с колит и куца, защото вместо предно ляво копито има стар плавник, пише актьора за BIG5.BG

Един съвет от мен:
Открих, че ако изнамериш баланса в себе си, ще видиш очевидни неща, за които и не си предполагал, че съществуват спрямо същността ти, читателю. Вероятно, или не си могъл да ги видиш, заради липсата на собственият си баланс, или си дебалансиран в чувствата и въжделенията си. И за това аз балансирайки колебливо със себе си, ще ви предложа моя текст в BIG5.BG

Ядосах се на поредната олигофренясала плеймейтка или плюймайка, гледайки я в просташко ТВ предаване, която, плеймейтка, ми се стори по тъпа от бордюр с мнението на паве.

Кажете ми, уважаеми читатели, какво означава “мис плеймейт”?

Кой идиот даде ход на тази проституидна форма на нагла необразованост? Разкажете ми, за тази длъжност, плеймейт, вгнетена в мозъците на идиоти, които смятат, че за личностно качество и красота, задължително трябва да приличаш на разстрелян с огнемет жираф? Силико-ботоксен жираф? Висок 1.50????

Баси?

Плеймейта, кой знае защо има за цел благотворителност, световна управия, дебилна усмивка с лицеизраз на шаран и за беда“чете” Пауло Куельо?

Кой идиот позволява, визуализира и поощрява тези момичета, които всъщност знаем, че доказано, са с голям зор в мозъка? Ние всички знаем, че мозъка на плеймейтката тежи колкото семе от рапица.

Тези разпоретини, доказано, имат мисълта на еуглена, чиито амбиции за красавица и финансов успех се свързват със стойката на краката им във формата на римско 5. Апропо V.

И този ламтеж за безработен, успех винаги ги докарва до безочие, меноточие и многоточие……

Баси идиотките! Предпочитам да прекарам гушнат три дена с терорист-мигрант в палатка, от колкото да се размина с плеймейтка по улица Г.С. Раковски!

Как е възможно Родината ми България, да има изключителаната ендемична форма наречена Читалище, и в същото време в тази Родина да битуват вмирисани плеймейтки? Хламидни картечарки!

Представяте ли си до къде ми стига мисловното битие, че е възможно утре да не се изненадам от факта, че в Читалището, редом с курса по китара и театър има и такъв за плеймейтки?

Седя до Университета на братя Георгиеви (велики), и пия бира и виждам такива красиви момичета!

Красиви за мен ги прави това, че държат папки в ръцете си. Обаче, се почудих дали е възможно сред тях да има бъдещи плеймейтки? Те, нали всички учат право….?

Отделно е, че всички наши плеймейтки, доказано са изключително красиви. Една прилича на кон с гастрит, другата също на кон, само, че с колит и куца, защото вместо предно ляво копито има стар плавник?

Лигавя се, но ….аз по-грозни момичета от българските плейметки не съм виждал и в триптиха на Йеронимос Бош!

Друга е руса. Руса като слама и отговаря на на кухотата на сламата. Трета е толкова късокрака, че като слиза от кол-а, гъза и са удря в степенката. Просто си мисля, че с междукрачието си, плеймейтките представляват опасно биологично оръжие. Хламидо-триперни гранати, които са като спящи клетки на минираното ни от простакеси общество. Миномети на заразата от простотия!

Петата , прилича на зле гримиран овчар. Шеста, седма…Джурасик парк!

Кой ги обозначава като красавици тези полу-идиоти, след като изглеждат като свлачища и умуват, като робот с изгоряла платка? Това ли е съществото и битието на женската красота в Родината ми?

Некъв ужас, некъв ад!

Защо зорлем ни се представят, лансират и натикват по медии прости плеймейтски угърчени лайна със заучени фрази, които след три години ще приличат на изоставен обор!

И така и ще миришат.

И най-лошото е, че жълтаците ги тъпчат с известност. Както се тъпче кон с нишадър.

Защото няма какво да публикуват жълтаците. Защото и те са плеймейт на формената простотия!

Защо се позволява в битието ни да навлизат чрез”медиите” тези гонорейни псевдо-крави наречени плеймейтки?

Гиздави селянки, чиито лица са толкова красиви, че имам съмнението, че са издялани от пиян чирак на лош скулптор. Полусляп и без дясна ръка.

Кой родител-идиот се старае дъщеря му да е плеймейтка и е горд от това? Идиоти!

Разбира се, че това беше моята емоция! Моля да ме извинят по-консервативните, или по-консервираните за моя език, но аз радея за спасението на поне малко останалите ни ценности, които с усилие на роби трябва да възпитаваме в наследниците си!

Не знам дали емоцията ми достига до вас.. Не знам!!

Даваме ли си преценка за качеството на разрухата която причиняваме с неугледността към собствените си деца?

Задаваме ли си мярката и смисленото обяснение към самите нас, че ни трябва семейната логика, а не ни трябва ползването на лекия път и заслепеността от просташкото битие, към което неотговорно и несъзнателно потъваме?

Защо се допуска в моята Родина пътят на “ неангажираният” родител, който родител от липса на мисъл ще опустоши едно, две, три деца ? Кой отговаря за това?

Тези плеймейтки за които говоря вече са опустошени, бивши възможно полезни деца за страната ни!

Те са потопени в пагубата на едно вбъдеще полезно за Родината ни дете! Поколение за жалост вече непотребно. Плесенясало и битуващо в простотията си и неграмотната си просташки възпитана и неволно създадена алчност! От глупост. На родителите и на плеймейтките.

Даваме ли си сметка, че вече губим второ поколение деца, които смърдят на евтин силикон, лигав парфюм и брокат в задника? И доброволно се оставяме на идиотията! Защо, бе?!!!

Аз осъзнавм грубянщината на израза си и гнева си…. но извинете, моля, смятам, че тя е нужна! Нужна е за спасението от упадъка, който ни връхлетя и в който живеем!

Не може с благодат да галим простащината, защото простащината е срив който ни се случва. И ние не убиваме този срив! И латентно си го подхранваме!

Плеймейтките трябва да бъдат забранени със закон!

Освен трипер, плеймейтките и техните създатели нагло разнасят и заразяват с проказата на тъпоумието си! Вирус, който заразява и с имитацията за успехът на едно момиче! А, всъщност тези момичета са празни чували…Тъжен и ненужен упадък.

И ние в безкултурие си бедстваме в това тъпоумие. То агресивно ни преследва. Като щам на идиотията.

Трябва обществото ни да се вдигне на бунт срещу опростачването си!

Всъщност плеймейтките не ме интересуват. Те са просто повод и мой гняв за коментара ми към този родителски отпуск от отговорност. Тази немърлива причина за това дередже на младежта ни в момента.

Аз, много добре знам, че те, плейлайнарките, в акъла са си на ниво бабуин с амнезия.

Знам това и ми е смешно за сравнението. Обаче!

Интересува ме класата и съмосъзнанието на отиващата си Българска нация! Защо!?!?!

Защото ме е яд за безпросветщината!

Защото нашите будители и просвещенци, в момента не се въртят в гроба! Те правят салта!

Заради нашата простотия! Заради нашето неугледство, лакомия, безхаберие, късогледство за това какво е Народ!

Недалновидност и липса на културно самосъхранение!

За нацията ни! Това е!

Аре стига. Ядосах се… Не открих баланса.

Дееба мама му, Ваш Иван…

BIG5.BG

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.