ИНТЕЛЕКТЪТ Е НОВИЯТ СЕКС

Ivaylo Petrov Photography

Можем ли да кажем спокойно, че двете понятия секс и интелект са съвместими? От известно време насам, поради навлизането на една определена „култура“ във водите на българското шоу, когато заговорим за секс сякаш по подразбиране се отхвърля интелектът. Секси може да бъде само безмозъчното същество, наречено „бимбо“. Но ако се задълбочим в нещата, ще видим, че не тук се крие голямата тайна за добрия секс. Дори напротив. Може ли да има добър, бърз и еднократен секс без интелект? Високият интелект определено е предпоставка за добър секс и никой не може да ме убеди в противоположното. Нека се върнем десетилетия назад и сами да се уверим в изложената ми теза – добрият секс е възможен, когато го правиш с интелигентен партньор.

Нека ви попитам, мили дами, кои жени са били предпочитане още от забравени времена – обикновените неуки проститутки или куртизанките и гейшите, които са били еталон за сексапилни и едновременно с това умни, образовани, начетени и талантливи жени, способни да доставят истинско удоволствие на мъжете? Нищо не може да бъде толкова въздействащо, колкото един увлекателен, небрежен разговор, а след него изумителен секс. И все пак, да отделим специално внимание на двата пола по отделно, за да разберем, според проучвания, какво е тяхното мнение.

Мъжете с интелект правят най-добрия секс.

Няма нищо по-секси от очи, изпълнени с разум и ръце, които да знаят точните местенца по женското тяло. Те знаят, че сексът не е нещото толкова елементарно, което не пречи да обаче пък да бъде за едно нощ. Разбира се, има и мъже, които не са на това интелектуално ниво. Те са много по-лесно разпознаваеми. Някои проучвания сочат, че мъжете с по-ниско IQ правят по-страстен, животински секс. Тук вече идва ролята на жената, а именно какво точно търси тя и дали тя може да направи компромис… или два, само и само да прави необуздан секс.

Но тук вървите по тънък лед, който може да се пропука съвсем лесно. Освен дивия секс, тези мъже няма да могат да задоволят вашите желания, които ще се променят с промяната на обстоятелствата във взаимоотношенията ви.

И нека не забравяме, че всяко правило има изключение. Навремето познавах едно момче, което казваше, че най-лесното нещо е да се харесва красавицата, но за да харесваш „грозната“ се иска въображение.

Ivaylo Petrov PhotographyЖените от своя страна са в доста по-неизгодна позиция. Всяка жена иска да бъде харесвана, обожавана и обичана от чуден принц, но уви те са само в приказките. Както бе казала моята баба: „Ромео беше един и Жулиета го взе“. Затова по-голямата част от създаването на любовни връзки зависи от жената. Всеки мъж си мечтае за красавица, но има някои, които мечтаят красавицата да е и умница. Умницата със сигурност знае как да подлуди всеки мъж, независимо дали е красавица или не чак толкова. При всички положения няма какво да се заблуждаваме — жените дърпат конците и в тази игра.

Интелектът не само не пречи, но е задължителен. Не позволявайте да достигнете положението, в което ще сте отдали целия си живот на издигане на менталните ви възможности, но в леглото ще сте кръгла нула. Би било голяма загуба на време, а годинките си минават ей така… неусетно. Тук и двата пола са на едно мнение — еднократният секс е страхотен, но още по-вълнуващо е, когато се намери някой, с когото може да го правим повече от веднъж и всеки път да е като за първи път.

Да си го кажем направо… на това са способни само умниците.

 

 

 

 

 

Фотограф: Ивайло Петров (Ivaylo Petrov Photography) • Асистент фотограф: Вероника Маринова • Модел: Моника Ангелова 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.