Е-любов 

Как да спра да му ровя в личното пространство? Отговор на този въпрос все още никой не е намерил и аз няма да открия топлата вода обаче едно мога да ви споделя със сигурност – той ВИНАГИ разбира, когато му е „ровено“, НИКОГА не си признава веднага и ВСЕКИ ПЪТ си го връща тъпкано. Ровенето в e-mail-а, Facebook-a, Skype-a, Viber-a и т.н е болезнено, грозно и излишно оправдание пред себе си, че всъщност си жертва. Преди да си предприела това смазващо за самочувствието ти действие, трябва да знаеш, че спокойно можеш да бъдеш обявена за тормозителка номер пореден в живота му.
Няма как да не съм разгневена, разказвайки ви тази история. Не само, че съм я преживяла на свой гръб, но и последствията бяха изключително неприятни. Но за това по-късно.
Ние жените по начало сме си любопитни същества, които никога не могат да заситят глада си да разузнаят и най-големите тайни на своите половинки. Това не е правилно! Първо, всеки човек има тайни, които не желае да разкрива пред другите. Второ, тайните на жените са много по-болезнени от тези на мъжете. Трето, всеки съвременен човек, без фундаменталните темерути, има всички видове софтуери за комуникация със себеподобни. Четвърто, жените има в пъти повече чат-ухажори от мъжете. Пето, жените по default сме способни на големи мръсотии, когато ставаме подозрителни. Шесто, седмо и осмо, та чак до десето, жените определено са много по-привилегировани от мъжете във всяко едно отношение. Та, нека попитам всички ни защо ни е\беше\ще ни бъде да ровим в нечии скучен профил, където не само няма да намерим нищо „жегващо“, но по-скоро ще попаднем на няколко бегли, несигурно и ужасно комични опити на нашия принц без бял кон (и без кола дори) да заговори някаква си непозната. Обикновено попадаме на два безумно смешни типа.
Ученичката. Предвид това, че сегашните ученички (не всички) имат физика и визия на 29-30-годишни стари моми, съвсем разбираемо е мъжете да се опитват да търсят контакт с тях. Хем е младо, хем не изглежда като такова. Това обаче е нож с две остриета. Когато един мъж над 30 заговори едно такова, обикновено остава доста объркан. Не дай си, Боже, да е и по-интелигентен и е, тогава става комедия. Разговорите протичат по-скоро като монолози от негова страна, а отговорите на „забиваната“ са едносрични.
Той: „Здрасти, мила. Много си готина. На колко си?
Тя: „kfo? Toa pa, ti kuv si da mi pishesh :D“
Нещо такова, но по-жалко. Извод: приятелки с гаджета, тези не са заплаха.
Милфът. Това е вторият таргет на мъжете, които имат афинитет към свалки в чата. То е същото като ученичките, само че тук не е нито младо, нито свежо, но не и престаряло. Разговорите са същите, само че в обратен ред. Извод: приятелки с гаджета, тези пък съвсем не са заплаха.
Какво правим обаче с нашите чувства и достойнство. Не стига, че той ни е разбил нервичките, ама и не си е заслужавало да се рови в скучните му интернет разговор. В общи линии унижението си е само за нас. И не, него не го е срам от тези неща, защото в неговите очи те нищо не означават. Тогава защо трябва да затормозяваме нашите красиви главици, които по принцип не са ей така на раменете? Ходи обяснявай това на жена, наумила си да влезе в профила на мъжа си. Тя е ровила в тефтери, за да търси пароли, налучквала е дати и цифри като луда, надничала е подличко, докато той си отключва телефона и всичко това, само и само, за да опетни очите си с тези простотии и да размаже новата си Miss Manga.
Отмъщението никога не закъснява. Това е нещо като златно правило, когато си ровила и той е разбрал. Тук се включват неговите антивирусни програми и вътрешното му животинско чувство за самосъхранение. Той не само, че не е разбрал защо точно си сърдита, не само, че не се има за виновен, но и ще ти го върне така, сякаш ти си чат-изневеряващата. Когато това стане, не се чудете защо той реагира така. Всеки има таен живот. Не забравяй, че каквото и да си прочела, то е било само едно разнообразие и размяна на думи в интернет и няма нищо общо с изневяра и любов към друга жена. Припомни си милите неща, които той прави за теб, за да го мислиш за мъж мечта. Защо искаш да разбиеш представата си за мъжа мечта, разбивайки неговия свят?

Снимки: Интернет
 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.