Поп-сензацията Дара е новото рекламно лице на хитовите български очила KWIAT

[et_pb_section admin_label=“section“][et_pb_row admin_label=“row“][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_image admin_label=“Изображение“ src=“https://www.virage-journal.com/wp-content/uploads/2019/01/DARA-s-ochila-KWIAT-ot-kolektsiya-2019-model-KW-EX-9131-B-1.jpg“ alt=“DARA с очила KWIAT от колекция 2019, модел KW EX 9137 D“ show_in_lightbox=“on“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“off“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ url=“https://www.virage-journal.com/wp-content/uploads/2019/01/DARA-s-ochila-KWIAT-ot-kolektsiya-2019-model-KW-EX-9131-B-1.jpg“] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_2″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Българската марка очила KWIAT избра DARA за лице на рекламната си кампания през идната 2019г. Партньорството между KWIAT и DARA е перфектната комбинация между два феномена в изкуството и модата. KWIAT е българската марка, основоположник на тенденциите в модата на очила не само у нас, но и в целия свят. DARA също се развива извън страната, като последните ѝ хитови парчета могат да бъдат чути в повече от 10 страни.

Как DARA и KWIAT ще погледнат към модата през призмата на изкуството, ще видим чрез четирите сезонни колекции, които те ще представят през идната 2019-та. Малка част от предизвикателствата, които те отправят към потребителите са интересни форми тип котешки очила, шестоъгълни рамки, създадени от пластмаса и метал, метални рамки от два цвята, както и модели от еко материали, които съдържат до 90% памук и са бързо разградими. Истинска иновация ще бъдат и моделите, създадени от изключително олекотения материал HH, който дава неповторимо усещане за лекота и прецизност.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Ред“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Защо точно Дара е рекламното лице на очила KWIAT?

„Фактът, че избрахме DARA за рекламно лице на марката за следващата 2019-та година, не е случаен. Мисля, че DARA и KWIAT имат много общо помежду си, тъй като, както ние, така и тя, залагаме при направата на своя продукт на вдъхновение, талант и безспорни качества. Според нас в KWIAT, очилата, независимо дали диоптрични или слънчеви, могат и трябва да бъдат изкуство и начин на самоизразяване, а не само необходимост. Затова и DARA е най-подходящият избор за лице на марката.“, обясни създателят на компанията Павел Цветков.

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=“Галерия“ gallery_ids=“6054,6053,6052,6051,6050,6049,6048,6047″ fullwidth=“off“ show_title_and_caption=“on“ show_pagination=“on“ background_layout=“light“ auto=“off“ hover_overlay_color=“rgba(255,255,255,0.9)“ caption_all_caps=“off“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ posts_number=“8″] [/et_pb_gallery][et_pb_image admin_label=“Изображение“ src=“https://www.virage-journal.com/wp-content/uploads/2019/01/Dara-ochila-KWIAT-FB.jpg“ alt=“DARA с очила KWIAT от колекция 2019, модел KW EX 9131 B“ show_in_lightbox=“on“ url=“https://www.virage-journal.com/wp-content/uploads/2019/01/Dara-ochila-KWIAT-FB.jpg“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“off“ sticky=“off“ align=“center“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=“Текст“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

За KWIAT

KWIAT е семейна фирма, основана в България през 1991г. от Павел и Михаил Цветкови. Компанията е специализиран производител и търговец на слънчеви очила и диоптрични рамки, като зарежда над 450 оптики в цяла България и осъществява износ в над 20 страни в чужбина. KWIAT е постоянно развиваща се фирма с млад екип и отворена към иновации среда, като основата й цел е създаване на очила, които да отговарят на всички очаквания на клиентите с дизайна и качеството си.

Снимки:
DARA с очила KWIAT от колекция 2019, модел KW EX 9137 D
DARA с очила KWIAT от колекция 2019, модел KW EX 9131 B
Фото: © WINGS creative studio

Галерия: Очила на DARA от колекция KWIAT Exclusive 2019
Фото © KWIAT

КВЯТ ООД

тел: 02 980 11 66, 02 980 11 88, 0888 806 560
e-mail: marketing@kwiat.bg
адрес: ул. Плачковица 1а, София 1164, България

Платена публикация

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Author: Nora Radeff

Дизайнер, графичен... дизайнер! Автор на концепцията на Virage Journal, автор и главен редактор на AGRO Journal и Жените - зона свободна за изява, арт директор, важна и незаменима личност!

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.