БИОНСЕ И АДИДАС В КОЛАБОРАЦИЯ

IVY PARK ОТНОВО В ИГРАТА

Бионсе представи новата спортна колекция на IVY PARK, която е в колаборация с Адидас.

Бионсе отново изуми феновете си с новата спортна колекция на IVY PARK. Както винаги, Бионсе отстана вярна на себе си и не се поколеба да разкрие пищните си форми в спортните екипи.

Бионсе се постара да са удобни за закръглените дами

След раждането на близнаците Сър и Руми, певицата очевидно е с изменена структура на тялото си, но за сметка на това феновете ѝ я харесват повече отвсякога.

„Създадохме IVY PARK за жени, които искат да се чувстват и да изглуждат в най-добрата ди форма. Дължим всичко на вас, феновете.“

Така се обърна и самата дива в изявлението си за създаването на бранда.

Още през 2016 година е основан брандът за спортни дрехи, който е изключително подходящ както за тренировки, така и за ежедневно носене. През 2018 година Parkwood Entertainment придобива пълни права над бранда.


„Всяка баща ми ме будеше рано да тичам. Спомням си, че много пъти ми се е искало да спра, но намирах сили да продължа да тичам. Това ме научи на дисциплина. Докато тичах, мислех за мечтите си. Мислех за жертвите, които родителите ми направиха за мен. Мислех за малката си сестра и за това как бях нейният герой. Гледах красотата около мен, слънцето грееше през дърветата. Продължавах да дишам. Има неща, от които все още се страхувам. Когато трябва да завладея тези неща, пак се връщам в този парк. Преди да стъпя на сцената, се връщам в този парк. Когато дойде време да раждам, се върнах в този парк отново. Паркът се превърна в състояние на ума ми. Паркът се превърна в моята сила. Паркът е това, което ме направи това, което съм. Къде е вашият парк?“

Снимки: beyonce.com

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.