Баскетбол, футбол и… тя

В последно време жените искат силно да извикат на мъжете: „Момчета, научете се да балансирате между нас и спорта!“. Тук не става въпрос само за футбол, а за всеки любим мъжки спорт, който може да отнеме време за комуникация с нежния пол. Много е важно да направите така, че да не пренебрегвате хобитата си, които ви зареждат положително, но и да не оставяте зад гърба си връзката с нея… любимата жена. И тъй като съм убедена, че тя не е звяр, който само чака да саботира гледането на мач, бързам да кажа, че има и по-интелигентно решение на проблема. За да се насладите изцяло от удоволствието да гледате интересния мач, трябва първо всяка подробност да бъде изпипана идеално с вашата жена или приятелка. Планирането на купуване на бира, чипс и снакс не е единственото нещо, за което трябва да се притеснявате. За да е перфектно всичко и да няма обидени от това удоволствие, вие като истински мъже трябва да останете верни и предани както на футбола, така и на нея. Ето няколко съвета, които можете да използвате, за да свържете двете „връзки“.

Заведете я да гледа с вас мач на живо. Нищо не може да се конкурира с живия мач. Мирисът на хотдог, бира и развълнувани фенове, носещ се над цялата зала или стадион, най-добре описва събитието. Да отидеш на мач, означава да се инжектираш с доза фанатизъм, енергия, забавление, хиляди викове на полудели фенове, които могат само да се приповдигнат, ако споделите това преживяване с любимия човек. Най-бързият и сигурен начин да запалите вашата приятелка по футбола или баскетбола е като я заведете на действителна игра. Ако имате късмета да живеете близо до училище или стадион, където се провеждат състезания, не се съмнявайте — бързо хапнете по един хотдог и влезте да погледате играта. Вкарвайки жената в атмосферата на футболната игра, вие не само можете да прекарате добре, но и така я запознавате с нова култура и ѝ предлагате нови изживявания. Балансиране между приятелка и спорт обикновено означава включване на нея към спорта. Гарантирам, че след такова отношение от ваша страна, тя сама ще ни насърчава да поддържате спортния дух заедно. Да, от личен опит говоря.

Представете ѝ спортните мачове като социален контакт, но и като обновяване на връзката. Най-сигурният начин да гледате мача и единственото прекъсване да е ходене за бира, е да я направите щастлива от това, че е заедно с вас и вашата компания. Създайте приятелска обстановка, в която вашата приятелка ще пасне идеално. Организирайте футболното парти така, че всички да останат доволни, а вие да се насладите на чаканата игра. Жените по природа са контактни и няма нищо по-интересно от това да разговарят с други хора и да научават повече подробности за тях. Още повече ако това са вашите най-близки приятели, от които могат да измъкнат всяка малка тайна от миналото лято.

Сигурен начин да си позволите да гледате мач, е като първо се уверите, че тя има какво да прави, докато вие викате пред телевизора как трябва да играят състезателите. Ако вие първи погледате любимите ѝ предавания през седмицата, то това със сигурност ще ви позволи един мач през почивните дни.

Направете петъците по-забавни.

Взаимоотношенията между мъжете и жените от векове се градят върху формулата „давам ти, за да ми дадеш“. За да спечелиш нещо, преди това трябва да дадеш нещо. Ако искате да гледате футбол в неделя, следователно трябва петък и събота да са били наистина чудесно прекарано време за вашата нежна половинка. Поканете я на приятна вечеря в петък, а в събота прекарайте малко време за разговор. Или я заведете на коктейл в лъскав пиано бар. Това несъмнено ще ви купи неделния мач, при това тя с удоволствие ще ви позволи да го гледате, без да ви безпокои, защото веднъж видяла сигурност, жената също е готова да направи компромис със себе си.

Намерете ѝ друго неделно забавление.

Откупването на съботния или неделен мач може да стане и чрез намирането на друго приятно занимание на приятелката ви. Предложете ѝ да я запишете на йога или латино танци… или ориенталски, или готварски курсове. Ако искате тя да идва с вас на футболните състезания, тогава пречупете себе си и ходете с нея на уроците по танци. Окуражете я да търси себе си в нови интереси, нова литература или други изкуства. Създавайки собствени нови интереси, вие можете да преоткриете себе си и да събудите отново желанието във вашата половинка.

Невинаги обаче е възможно да се съчетават интереси и желания, особено когато става въпрос за интимна връзка, но все пак да не забравяме, че тези взаимоотношения се градят върху любов и компромиси. Мили дами, какво е един мач, съпоставен с щастието на вашия принц?

Фотограф: Пламен Ангелов • модел: Валентин Велчев, Мистър Менхънт 2005

 

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.