Ашли Греъм дебютира със собствена колекция бански костюми

Ашли ГреъмЗакръглената, но невероятно атрактивна моделка Ашли Греъм е на път да направи голямо добро на огромна част от женското съсловие като дебютира с колекция от бански костюми.

Както може да предположите, линията е насочена към жени с по-едри форми от общоприетите и е изключително подходяща за възвръщане на женското самочувствие. Именно това е вдъхновило модело-дизайнерката, която пусна банските костюми на 23 май тази година. Ексклузивният бранд носи гордо името „SwimSuitForAll“, което ни говори, че вече всички можем да се чувстваме безупречно в собствената си кожа и да се покажем смело на плажната ивица. Колекцията е вдъхновена от филмите за Джеймс Бонд, затова тя разполага с бански, наречени „Spy“ и „Espionage“, които смело мога да твърдя, че се изумително секси. Ето какво казва самата Ашли за новото си начинание: „Аз съм шеф на собствения си живот и над тялото си. Това е и идеята на Джеймс Бонд. Концепцията на цялата кампания е жените сами да се научат да ръководят живота си и те да поставят правилата.“

Ашли Греъм (30 ноември 1987) е американски модел на бельо с наднормено тегло. Появявала се е на корици на големите Elle, Vogue, Glamour и т. н. Израства заедно с двете си сестри в Небраска. През 2000 година е забелязана от моден агент, докато пазарувала дрехи в мол. Оттук тръгва и щурата ѝ кариера. През 2010 година се жени за приятеля си Джъстин Ервин. През целия си живот обаче Греъм говори за важността от приемане на тялото, независимо в какъв размер е.

 

 

 

Снимки: Интернет

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.