a, B, c, d…

Има някои теми, за които обществото сякаш предпочита да си замълчи, отколкото да даде гласност. Свикнали сме да ги наричаме табу… за по-кратко, че иначе трябва да обясняваме надълго и нашироко какво имаме предвид. А какво имаме предвид — „обществена забрана, чието нарушение се счита за отвратително“ или просто липсата на информация прави някои теми неудобни? Уж обществото ни се развива и навлиза все повече в демократичната идеология (така казват), пък излиза, че все повече теми се превръщат в „забранени“.

Би сексуалниТези хора, за които ще говоря, не са като нас… обикновените данъкоплатци. Тези са друг тип данъкоплатци — плащат със спокойствието си, нервите си, а понякога и с живота си. Много често потискат себе си и се опитват да прикриват това, което всъщност са — бисексуални. Нормално ли е да си бисексуален? Аз мисля, че не. Но моето мнение е изключение от останалите 80% жени. Поначало всяка жена има склонност към този вид сексуалност. И аз не съм сигурна защо. Може би мъжете започнаха да стават по-женствени от самите нас, може би е просто мода (странна мода, която всеки осъжда на глас, но от която тайно изпитва наслада), а може би ние жените се опитваме да впечатлим по всевъзможен начин мъжете и това е поредният отчаян опит. Ако е последното, тогава въпросът трябва да е отправен към момчетата: „Вие какво искате от нас?“.

Бисексуалността се изразява в сексуално привличане от един човек към двата пола, способност за създаване на пълноценна връзка и с двата пола. Е, да. Звучи интересно, аристократично дори, но все пак защо се получи така, че на мъжете им е много по-интересно да гледат как две мацки се натискат, отколкото да се стараят в борбата към запазването на една интимна връзка с жена.

Истината, мили дами, е само една — сексът между две жени е красив в очите им, казват ни го, а ние, разбира се, се влияем от тяхното мнение. В опитите си да докажем колко сме разкрепостени, секси и способни в леглото, ние сме готови на нечувани креватни акробатики. И се справяме доста добре. Въпросът ми обаче е нямате ли усещането понякога, че партньорите ви ви дърпат стремглаво надолу?

Неотдавна се сблъсках с една такава — бисексуална, според нея. Тя не бе пестелива на думи и ми разказа за многобройните си връзки с други жени, къде измислени, къде украсени, къде направо глупости. Но до тук това не е важно. Нещото, което ме натъжи най-много, от и без това тъжната картинка, беше всъщност невероятно злочестият й опит в любовта с мъжете. Стигнала до тук, защото мъжете били мекушави. Значи излиза, че ние жените сме по-силни, освен че сме и по-отговорни, и това ни обединява във всеобщото постепенно намразване на мъжете. Ок, но това разумна причина ли е да правим секс една с друга!? А ми, мъжете, които имат бисексуална наклонност? Те пък сигурно се оплакват, че ние сме станали по-мъже от тях. Омагьосан кръг. Това е като да търсиш отговор на въпроса кое е първо — яйцето или кокошката, само че в не толкова безобиден вариант.

В крайна сметка излиза, че на светло или на тъмно, всеки прави каквото му скимне. Моето единствено послание към вас е — обичайте всеки и правете безопасен секс… с другия пол.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимки: Интернет

           

 

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.