5 интересни предложения за брак

След като всичките ми приятели и познати се ожениха и си родиха дечица, да са ви живи и здрави, аз нямаше как да остана на страна от цялата еуфория покрай създаването и организирането на множество сватби, кръщенета и прощапулници (колкото и да исках). Покрай толкова много любов и положителни емоции, някак неусетно и аз се заредих с достатъчно енергия, за да пожелая да проуча как седят нещата при хората из целия свят.

От цялата работа с жененето, винаги най-интересна ми се е виждала частта с предложението. Това е акт на свръх романтика, любов, решителност, поетичност и изобретателност при вас, мъже, което и без това толкова рядко виждаме. При разглеждането ми на стотици форуми, сайтове, списания и лични преживелици, ето на какво попаднах.

„Merry me“ върху каймака на сутрешното кафе е един от най-разпространените и съответно романтични начини един влюбен мъж да изрази отдадеността и уважението към жената, която обича. По начало всяка жена заслужава любимият мъж да бъде изобретателен, много от тях наистина се стараят, но жените, които получат това за „Добро утро!“ са си истински късметлийки и нямат право да се оплакват от живота.

Ще се омъжиш ли за мен?на цяла дяснастраница в любимото й списание. Едно от личните ми фаворити е именно този метод. Колкото и да се опитват напоследък да ни внушават, че младите хора все по-малко четат и не се интересуват от нищо, свързано с букви, истината е съвсем различна. За оригинално предложение за брак несъмнено минава и този „номер“ – свържи се с редакцията на нейното любимо списание, помоли главния редактор за услугата и бъди сигурен, че тя ще си купи новия брой. Хей, да не забравиш да ѝ напишеш името!

Купи хляб, яйца, картофи. Обичам те! Омъжи се за мен“. Ако си от забавните момчета, които освен сериозното в ежедневието, обичат да забавляват любимата си – това е перфектният начин. Напиши ѝ бележка, закачи я на хладилника и чакай отговор. Ако искаш да бъдеш и малко по-креативен, намери начин да закачиш и пръстена към бележката.

От ежедневно, към сватбено. Тази задача може и да ти се стори малко по-трудоемка. Не за друго, но по начало вие момчетата не обичате да се ровите в нашите неща. И слава Богу, защото иначе щеше да е твърде странно. И без това все още се опитваме да свикнем с новите „СПОРНО (от спорт и порно) ориентирани мъже“. За целта е нужно да наблюдавате набелязаната няколко дена. Разберете кои бижута носи най-често и когато тя е в банята, или просто не ги носи днес, заменете ежедневния пръстен със сватбения. Изненадата ще се изпише на лицето ѝ, а отговорът със сигурност ще е положителен.

И колата го може. Лесно, неангажиращо, неглиже и романтично. Просто напиши (не с любимото ѝ червило) „Омъжи се за мен“ на огледалото в колата ѝ. Със сигурност тя ще забележи първо това, качвайки се в нея.

Последен съвет. Момчета, правилният въпрос е: „Ще се омъжиш ли за мен?“, а не „ожениш“, колкото и да звучи адекватно в днешно време. И не ѝ заповядвайте: „Стани ми жена!“, защото това, че още не сте подписали, не означава, че тя не е. По-скоро я помолете вежливо, но достатъчно убедително.

Ако си влюбен, обвързан, сериозен си и това ти харесва – PUT A RING ON IT!

Снимки: naturaltraining.com, i.huffpost.com, theyesgirls.com, 2.bp.blogspot

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.