Интимно с колежка

Безумните инстинкти, пронизващи цялото ми тяло с горещите трепети на върховната възбуда, като че ли могат да съществуват само чрез очарованието на неизвестността. Това беше първата мисъл, която ме завладя, когато видях „нея“ по коридорите на работното ни място. Покорен от чистия порив на мъжките ми желания, прелъстен от плътска жажда, с разумна мотивация и финес, настъпиха първите опити за необратимия процес, познат в природата като задоволяване на половия нагон. Не ме интересуваше дали ми е колежка, приятелка или непозната от сънищата ми — исках я и имах нужда от нея. Следващите действия и постъпки бяха резултат от неписани закони, инстинктивно обосновани и житейски проверени. Всяка ситуация има обективна реализация. Стремежът и постоянството са фактори за бъдещите сполуки на човек, но биологическите нужди като че ли са малко по-прости… и въпреки това искат нежност и старание. Какво чудо е природата!

Когато позорът на цивилизацията намира въплъщение в модерните форми на съществуващото и често пъти жената търси ласки не непременно от своя партньор, то ако любим някого до безумие, би следвало всеки наш грях да заслужава прошка. Боязлива мечтателност или дръзко безумие, тиха наслада или вълшебна радост, думи никога не липсват да опишеш бликащата трагичност от всеки ъгъл на взаимното привличане. Работното място само може да вкара нови елементи във връзката между мъж и жена, които се харесват и желаят. Спонтанно действащи сили, „шаблонизирани“ в отношенията между хората, родени свободни, но оковани във веригите на обществото — това са флиртът, удоволствието, сексът и всичко, което може да ти предложи животът. Не трябва ли човек да открие душата си на някого, макар и на работното място, все пак по такъв начин преодолява чувството за откъснатост и самота!? Или и тук обществото ще открие пошлост и нечистота? Това му дава основание да почувства и открие своята истинска стойност като индивидуално, мислещо и действащо същество, да преживее мига на реализацията, да бъде свободен в решенията си. В тайната междуполова мистерия, която прави от истинското чудо реалност, целомъдрието сякаш остава на заден план. Съвкуплението е наслада и безнравствено дело на човешките инстинкти. Обществена тайна е, че дискретните взаимоотношения на двама са емоционално свързани с околните и тяхното разбиране за благоприличие. Хората винаги ще бъдат с широко — отворени очи за това, което искат и мечтаят, коментиращи чуждото щастие. Но как да покажем на заобикалящия ни свят, че всичко е преходно — нека да го подложим на дисекция, да извадим най-лошите му качества на показ… това е нашето отмъщение.

„Сексуалното безумство няма бъдеще“ казват философи и учени, но как можем да сме сигурни за това!? Не можем. Защото всяка сутрин е нова глътка живот и всеки миг е недовършена картина. Нека да оцветим ежедневието си с палитрата на оптимизма и човечността и облагородявайки се като индивиди, смирено да се отдадем на живота. Това е моят съвет сега и… завинаги!

Автор: Християн Тодороff • Снимки: Интернет

 

 

Author: Тори Алберт

"Аз знам това което знаеш и ти, но знам и нещо повече, което няма да ти налагам да знаеш." К. Кастанеда

Share This Post On
468 ad

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.